Home >
Western

Wilde Westen carnavalskleding

522 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN
Onderwerp
Meest verkocht
521 artikelen
 
123...11>>

Western carnavalskleding

Het wilde westen thema als carnavalskleding is een echte klassieker. Kinderen kleden zich als een cowboy of een sheriff en kiezen deze carnavalskleding om cowboys en indianen te spelen. De jonge sheriffs dragen pistolen, sheriffhoeden en sheriffbadges. Hun carnavalskleding is niet compleet zonder cowboy sjaal. Het wilde westen is ook populair onder volwassenen. Ook zij kleden zich graag in Amerikaanse cowboy carnavalskleding. Zowel vrouwen als mannen zijn geschikt om zich te wanen als in een echte western film. Vrouwen dragen vesten met koeienleer en chaps of kiezen voor een saloon jurk, wat echte klassieke carnavalskleding is. Tegenover de cowboy en cowgirl staan de indianen. De volwassen trekken hun indianen carnavalskleding aan en gaan op oorlogspad met de cowboys en sheriffs. Het Wilde Westen is onmisbaar tijdens carnaval.


Moderne en traditionele carnavalskleding

Als vrouw kunt u zich kleden als een sexy indiaan of sexy sheriff carnavalskleding om indruk te maken op de cowboys en de orde te bewaren met twee revolvers tijdens carnaval. Jongens en meisjes doen een regendans in hun traditionele indianen carnavalskleding en gaan op bizonjacht in hun klassieke carnavalskleding gemaakt van leer, versierd met veren en franjes. Ze zijn bewapend met pijl en boog en bijlen, de ideale accessoires voor hun carnavalskleding. De jongens en meisjes leren de line dance in de saloon, waar zij hun country en western carnavalskleding aan iedereen laten zien. Het is niet altijd oorlog tussen de cowboys en indianen, af en toe roken zij de vredespijp, ook een mooi accessoire voor uw carnavalskleding. Het Wilde Westen is niet alleen klassiek, u kunt ook kiezen voor moderne Amerikaanse western carnavalskleding en als moderne outlaw op pad te gaan, of de dansvloer op te gaan met cowgirl carnavalskleding.


Indianen verkleedkleding


Binnen het western thema kun je verkleed gaan in een cowboy kostuum of in een Indianen pak! Maak gebruik van de filters zodat je bijvoorbeeld alleen de Indianen verkleedkleren te zien krijgt als je op zoek bent naar een Indianen kostuum. Een indianen pak kopen doe je online bij vegaoo.nl en maak je compleet met bijpassende accessoires, zoals pijl en boog, indianen hakbijl of speer! Indianen verkleedkleding is perfect voor carnaval of een themafeest! Voor kinderen is het ook een super leuk cadeau! Een jongens cadeau moet vaak een beetje stoer en toch speels zijn, daarvoor is een Indianenpak ideaal! Zo kunnen ze er leuk in spelen! Wilt jouw kind zich als meerdere personages verkleden of samen met een vriend verkleden? Kies er dan nog een cowboy pak bij! De Indianen kleding is ook perfect als je samen met vrienden of je partner samen verkleed wilt gaan! Met die koppelkostuums ga je beide als Indiaan verkleed en bespaar je 10% op de originele prijs! Dat geld kun je dan weer mooi gebruiken voor bijvoorbeeld een indianentooi of andere feestaccessoires!

Vegaoo.nl is de online winkel waar u al uw cowboy en western carnavalskleding zult vinden. Het aanbod is groot en niet duur. Vind carnavalskleding voor jong en oud, voor uzelf en voor zoon of dochter. U kunt zich ook in het Wilde Westen wanen, met de carnavalskleding van Vegaoo.nl

Zie meer ▼