Home >
The Avengers™
Sorteren
 
123...9>>

Word een Avengers superheld!

Ben je een Iron Man fan of ben je meer fan van Captain America, Thor of The Hulk? Maakt niet uit, voor mannen, vrouwen en kinderen hebben we vele Avengers kostuums in ons assortiment! Zorg dat je voor een volgende verkleedfeest de juiste carnavalskleding hebt! Een superhelden outfit kan perfect voor carnaval, maar is natuurlijk ook ideaal voor een superhelden themafeest! De second skin pakken zijn erg comfortabel en zeer populair! Denk je dat alleen mannen een superheld kunnen zijn, dan heb je het mis! Voor vrouwen hebben we het sexy Captain America Girl pak! Maar ook een zeer mooi Black Widow kostuum en een Iron Man jurk voor vrouwen. Voor kinderen is er ook een ruim aanbod! Iron Man, Thor, Captain America en Hulk kostuums in meerdere uitvoeringen! Door het grote assortiment aan Avengers superhelden verkleedkleren is er zelfs de mogelijkheid om als hele familie verkleed te gaan als The Avengers!


Avengers accessoires!

Uiteraard bieden we niet alleen verkleedkleding aan, maar ook leuke feestartikelen en Avengers accessoires! Wat is Thor nou zonder hamer? Hoe beschermd Captain America zich zonder schild? Gelukkig hebben we daar over nagedacht en zijn deze superhelden accessoires ook te verkrijgen zodat jouw kostuum helemaal compleet is! Voor kinderen is het helemaal geweldig om ook superhelden accessoires te hebben voor de dagelijkse dingen. Zoals een Avengers drinkbeker, een popcorn bak, een Avengers placemat, hard plastic bord etc! Heeft je zoon binnenkort zijn verjaardagsfeestje, dan is een superhelden of Avengers thema perfect! Hiervoor bieden wij ook vele feestartikelen zoals kartonnen wegwerp bordjes, een Avengers medaille, een foilie ballon, Pinata, Happy Birthday verjaardag slinger, Avengers uitnodigingen, feesthoedjes, placemats, hangers, tafelkleed en servetten!

Vind al je benodigde Avengers superhelden verkleedkleding, feestartikelen en Avengers verjaardag accessoires goedkoop op Vegaoo.nl! Er is een ruime keuze aan goedkope carnavalskleding voor superhelden en Avengers, maar ook voor Avengers verjaardag artikelen zoals een verjaardag slinger, wegwerp bordjes, bekers, uitnodigingen noem maar op! Bestel dus alles goedkoop op Vegaoo.nl!

Zie meer ▼