Home >
Carnaval

Carnaval decoratie

1287 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Populaire thema's
Thema's
Officiële licenties
Soort decoratie
Kleur
Meest verkocht
1287 artikelen
 
123...27>>

Feest versiering

Voor Carnaval wil je je huis natuurlijk ook een special tintje geven, slingers en ballonen zijn altijd leuk en vrolijk. Bij de carnavalsoptocht hoort natuurlijk confetti en zelfs kilos confetti! De confetti canon is een leuke artikel. Op het gebied van ballonen hebben wij het uitgebreiste assortiment van Europa. Maakt niet uit naar welke kleur je opzoek bent, naar welke maat? Wij hebben zelfs reuze ballonen met een doorsnee van 90 cm. Buiten decoratie, heeft vegaoo.nl tal van leuke feestaccessoire als kunsrt neuzen, nep plak snorren, valse wimpers en nagels en tal van andere leuke feest accessoire.


Budget carnaval versiering

Versiering en decoratie zijn belangrijke onderdelen voor carnaval. Special voor carnaval hebben wij 1 kg zakken confetti voor u klaar staan! Roltongen hebben wij ook in ieder kleuren en maten. Slingers, ballonnen, feest ballonnen met Smiley's er op, met stippen, klavertjes of haartjes en zelfs doodskopen voor de piraten. De splatballonnen van afbreekbaar rubber zijn natuurlijk ook hilarisch! Je bent opzoek naar originele carnavals versiering? Dan moet je zeker bij vegaoo.nl zijn! Verkleedkleren, Feestpruiken, Maskers, Schmink en grimas maar ook alle feest accessoire om je feest outfit hellemaal complet te maken.


Carnaval feestdecoratie

Een geslaagd feest zonder feestversiering? Dit kan echt niet gebeuren! Met onze grote keuze aan carnaval decoratie kunt u de perfecte sfeer aan uw feest brengen. Onze vele verschillende soorten producten zullen zeker een goede plaats vinden in uw huiskamer, feestzaal of op uw praalwagen! Denk bijvoorbeeld aan de onmisbare zak confetti in vele verschillende kleur voor een echt carnaval sfeer. Wij hebben ook een grote collectie van sfeerdecoraties zoals slingers, ballonnen en andere tafeldecoratie producten. Denk natuurlijk ook aan onze leuke taartdecoraties, onze selectie van animatie en knutselproducten zodat je je eigen decoratie kunt maken met de gehele familie. Vegaoo.nl, de online feestspecialist biedt u ook een grote keuze aan merk producten zoals Frozen, Star Wars en andere mode producten. Denk ook aan lichtgevende stokjes voor een lumineuze sfeer op uw feest, leuke en goedkope confetti kanonnen voor Carnaval en natuurlijk ook de onmisbare blaaspijpen voor een superleuke sfeer. Niet veel ideeën? Bestel dan direct een compleet feestpakket, beschikbaar van 1 tot 10 personen zodat iedereen de leukste producten ook kunt hebben. Vegaoo.nl, uw bondgenoot voor een succesvol carnaval.

Decoratie en versiering voor carnaval: Bij Vegaoo vindt u alles om uw huis te versieren. Kleurrijke slinger, stickers, confetti, noem maar op!

Zie meer ▼