Home >
Pasen

Paasdecoratie

66 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Populaire thema's
Thema's
Soort decoratie
Kleur
Meest verkocht
66 artikelen
 

Tafeldecoratie voor Pasen!

Breng de lentesfeer in huis met leuke paasdecoratie! Heb je een paasontbijt of een paasbrunch? Vergeet dan niet de tafel te versieren met de vele decoratie voor Pasen. Denk aan een tafelkleed in lentekleuren met bloemetjes en paaseieren, bijpassende borden, servetten en bekertjes in een soortgelijk motief, kaarsjes of een Paas gebak bord met 3 verdiepingen! Deze gebak ondersteuning met 3 verdiepingen is ideaal om al paas snacks, hapjes, cake en zelfs paaseieren op te presenteren!


Decoreer je huis!

Maak van Pasen een geslaagd feest door je huis leuk aan te kleden! Dit kan bijvoorbeeld door een waterval van metalen eieren op te hangen in roze, geel, paars en blauwe kleuren! Hetzelfde geldt voor metallic gekleurde ballonnen in verschillende kleuren, aluminium ballonnen van paasdieren, ballonnen met paaseierenprint en ballonnen in de vorm van een konijn. Zet her en der wat leuke kunstbloemen neer, verras je kind of kinderen met een kartonnen paaseieren doosje of geef ze een speciaal paas emmertje om hun gevonden eieren in te bewaren!

Feestdecoratie: Vegaoo, online verkoop van decoratie artikelen voor feesten en partijen. Op zoek naar een decoratie idee voor uw feest? Ontdek snel ons uitgebreide aanbod verkleedartikelen tegen de beste prijzen! Een kleurrijke sfeer? Organiseer een disco themafeest, met discoballen en vinyl. Zon nodig? Ontdek onze selectie Hawaii: opblaasbare palmboom, bloemen, rietjes en vlinders...

Zie meer ▼