Home >
Vrijgezellenfeest
Sorteren
 
123...5>>

Accessoires voor vrijgezellenfeest

Bachelor party!?

Gaat een vriend of vriendin van je trouwen en wil je het vrijgezellenleven niet onopgemerkt afsluiten!? Kijk dan hier naar alle accessoires die wij bieden voor een geslaagd vrijgezellenfeest! Je vindt hier vele leuke, sexy, grappige en ondeugende artikelen voor een laatste keer feesten als vrijgezel! Vrijgezellenfeest accessoires zijn gemakkelijk te vinden door de indeling in thema’s, superhelden of geslaagd. Ook zijn de accessoires zo ingedeeld zodat je snel vind waar je naar zoekt! Zo kun je bijvoorbeeld zoeken op boa’s, handboeien, ondergoed, ondeugende artikelen en haarbanden.


Alles voor een geslaagd feest!

Onze grote collectie van feestkleding een feestartikelen voor vrijgezellenfeesten zal je verassen. Voor zowel mannen als vrouwen hebben we vele artikelen zoals een grote fopspeen, boa’s, konijnenoren, katteoren, een roze tutu, zweepjes, pompons, penisoorbellen, penisrietjes, penisfluitjes, penis waterpistool, penistandenstokers, opblaaspoppen, vaginafluitjes, borstenfluitjes, handboeien en ga zo maar door! Met deze accessoires voor vrijgezellenfeest geef je een extra toevoeging aan een al onvergetelijk feest! Stel je voor wanneer je bijna getrouwde vriend of vriendin een bar binnen komt lopen in een belachelijke outfit, geketend aan een loden bal met ketting bewapend met de seksistische attributen! Het leukste is natuurlijk als de hele groep verkleed gaat of bepakt is met leuke versieringen of een peniswaterpistool!


Themafeest!

Natuurlijk moet de persoon die gaat trouwen er het meeste uitspringen maar het is natuurlijk ook erg leuk om met de hele groep hetzelfde verkleed te gaan of om dezelfde accessoires te dragen! Zo kan bijvoorbeeld iedereen zich kleden naar een bepaald thema zoals verpleegsters en dokters, ieder in dezelfde kleur of allemaal sexy en ondeugend!

Vrijgezellenfeest accessoires: Vegaoo, online verkoop van verkleedaccessoires voor vrijgezellenfeest. U wilt uw verkleedkleding compleet maken? Vegaoo biedt een ruime keuze aan feest accessoires tegen de beste prijzen! Tassen, handschoenen, valse snorren, capes, brillen... U vindt ongetwijfeld de perfecte vrijgezellenfeest accessoire bij uw verkleedkleding. Een engel en duivel themafeest? Bij Vegaoo vind u duivel horens en engel vleugels! U bent van plan om een 50's thema-feest te organiseren? Geen zorgen, vind boa's en kettingen op Vegaoo!

Zie meer ▼