Home >
The Wizard of Oz™
Sorteren
 

The Wizard of Oz accessoires goedkoop kopen

Een Wizard of Oz verkleedpak is niet compleet zonder bijpassende elementen om de illusie van de bekende personages nog realistischer te maken, dus kom eens bij ons langs om een kijkje te nemen naar de Wizard of Oz accessoires om een Dorothy kostuum compleet te maken. Er zijn verschillende leuke The Wizard of Oz accessoires te vinden onze webwinkel, zodat een Tin Man op pad kan gaan met een bijl, of met een hart horloge om een zo volledig mogelijke outfit te hebben. De goedkope Wizard of Oz accessoires kunnen perfect gebruikt worden ook voor schoolvoorstellingen, maar zijn natuurlijk ook ideaal voor carnaval of een ander themafeest waar u verkleed moet gaan als een Wizard of Oz personage. Met de leukste Wizard of Oz feestartikelen, zal u in ieder geval niet buiten de boot vallen en perfect in het fantasy thema passen dus zoek snel uw favoriete filmaccessoires uit.


The Wizard of Oz feestartikelen bestellen

Een kostuum met The Wizard of Oz thema is geweldig voor een feestavond, maar u moet zeker niet vergeten om uw feestkleding nog aan te vullen met de leuke The Wizard of Oz accessoires. Wat dacht u van een vogelverschrikker set om wat balen stro aan uw outfit toe te voegen, want een Scarecrow kan natuurlijk niet zonder strohalmen om er stevig bij te lopen. En een Tin Man zonder bijl, is natuurlijk ook niet mogelijk. We hebben er daarom voor gezorgd dat toch voor elk personage uit de bekende The Wizard of Oz film, er meerdere accessoires te bestellen zijn, zodat iedereen direct zal herkennen als wie u verkleed bent gegaan. De goedkope Wizard of Oz feestartikelen zijn er in verschillende soorten, dus wacht niet te lang en bestel zowel uw Wizard of Oz kostuum als bijpassende toebehoren om een complete outfit te verzorgen voor uw volgende personages themafeest!

Kom naar onze grote feestwinkel op het internet, Vegaoo.nl en vind hier een groot assortiment van goedkope The Wizard of Oz feestartikelen voor bij uw bekende personages feestkleding. Met een aanbod van leuke Wizard of Oz accessoires is het mogelijk om een outfit te perfectioneren op een themafeest of een carnavalsavond. De klassieke Wizard of Oz accessoires zijn te vinden in meerdere soorten, dus maak uw Dorothy outfit af en completeer een Scarecrow of Tin Man pak met de leukste The Wizard of Oz feestartikelen.

Zie meer ▼