Home >
Fout en grappig
Sorteren
 

Foute feestartikelen voor een fout party

Lekker fout gekleed gaan voor een feestje met het thema fout of ongepast? Vegaoo heeft alvast een selectie voor je gemaakt met grappige feestkleding en feestartikelen! Natuurlijk zijn de meeste verkleed kostuums natuurlijk al “fout”, maar hier toch even wat typisch foute producten voor jou op een rijtje! Vind je “New Kids” helemaal te gek? Dan wil je je natuurlijk ook zo kunnen verkleden! Daarvoor heeft Vegaoo verschillende feest accessoires zoals foute pruiken met matje, de zogenoemde Mullet pruik! Deze pruiken zijn relatief kort aan de voorkant met een lange mat aan de achterkant! Zoals ze vaak zeggen: “Business in the front, party in the back!” Mullethonthego™ komt met meerdere modellen hoofdbanden met haarmatje eraan! Zo creëer je gemakkelijk een mega fout kapsel voor jouw carnavalskleding of feest outfit! Deze haarbanden met matje zijn perfect te combineren met het jaren 80 trainingspak voor mannen en een gouden bling bling ketting! Natuurlijk hebben we nog veel meer pruiken die ook lekker fout zijn, zoals de blonde playboy pruik of casanovapruik met snor!


Foute feest accessoires

Foute pruiken, hoeden, haarbanden en meer in overvloed bij Vegaoo.nl! Voor elke outfit is er ook wel een accessoire om deze extra kracht bij te zetten! Bij bijna elk fout kostuum voor een foute party is een bril met zebraprint en snor perfect! Wil je jouw pimp kostuum wat oppimpen? Een gouden bling bling ketting of grote $$$ ring zijn ideaal! Helemaal gaaf is de opblaasbare boom box stereo! Hiermee maak je jezelf een echte street gangster. Heb je jezelf mooi verkleed in een fout disco kostuum, dan maak je deze nog eens extra fout door krullend borsthaar toe te voegen! Deze flinke bos borsthaar maken je extra fout, al kan dit je ook woest aantrekkelijk maken. Wees de aller aller foutste op het meest foute feestje in de aller foutste feest outfit dankzij de foute verkleedkleding en foute party accessoires van Vegaoo!

Vegaoo biedt de allerbeste foute verkleedkleren, foute feest accessoires en meer voor de meest foute party! Maak je keuze uit de ruime selectie foute verkleedkleding en combineer dit met de foute feestartikelen voor de perfecte foute outfit voor een fout party! Mullet pruik, trainingspak of foute snor of disco kostuum, hier zit je goed!

Zie meer ▼