Home >
Heksen

Halloween heksen accessoires

162 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN
Voor
Prijs
Maat
Populaire thema's
Feest
Thema's
Officiële licenties
Soort accessoire
Kleur
Meest verkocht
162 artikelen
 

Halloween heksen accessoires

Als je tijdens Halloween verkleed gaat als heks dan val je met je lange heksenneus in de boter. Vegaoo biedt namelijk niet alleen vele Halloween heksen kostuums, maar ook vele heksen accessoires om jouw Halloween kostuum nog realistischer en completer te maken! Een aantal voorbeelden: Een magische verlichte toverstok, een kunstgebit met slechte rotte tanden, een lange latex heksen neus, een luxueuze heksen cape, een slangen scepter, spinnen oorbellen, spinnenweb panty’s en nog heel veel meer! Een heksen outfit vinden is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Het enige lastige is dat je een keuze moet maken uit de vele beschikbare Halloween kostuums! In ieder geval ga jij als de meest sexy, de meest griezelige, de meest mooie of de aller leukste heks verkleed! Een Halloween masker zal niet eens nodig zijn als je wat pukkels op je gezicht schminkt met de Halloween make up en een nep heksenneus draagt!


Complete Halloween outfit

Met de Halloween heksen accessoires maak je jouw heksen outfit helemaal compleet! Je kunt kiezen voor een zeer goedkope heksenneus voor slechts €0.99 of een heksenneus die je op je neus plakt zonder elastiek voor een zeer realistisch effect! Combineer dit met de nep wratten en iedereen zal denken dat je als heks geboren bent! Maak je haar goed warrig en piekerig of bestel er een donkere heksen pruik bij! Heb je jouw heksen jurk en accessoires bij elkaar gezocht, dan kun je dit nog meer voltooien met de heksen schoenen voor dames! Ook bieden we heksen over-schoenen, dit zijn een soort hoezen die je over je schoenen heen draagt, zodat het lijkt alsof je heksen schoenen draagt! Tijdens Halloween kan het koud zijn, dus zorg dat je jouw jurk afmaakt met gestreepte kousen of spinnenweb panty’s!

Bestel al jouw Halloween kostuums en Halloween accessoires zoals Halloween maskers, Halloween schmink en Halloween decoratie goedkoop op Vegaoo.nl! Vele goedkope Halloween spullen en scherp geprijsde Halloween kostuums vind je hier! Maak jouw heksen kostuum compleet met een heksen neus, heksen hoed en enge handschoenen voor een zeer griezelige Halloween!

Zie meer ▼