Home >
St Patrick's day

Accessoires voor de St Patrick’s Day

66 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Populaire thema's
Thema's
Soort accessoire
Kleur
Meest verkocht
66 artikelen
 

De leukste accessoires!

Bij Vegaoo houden wij om feest te vieren en wij weten dus dat het altijd leuk is om een compleet kostuum te krijgen. Wij vinden het altijd leuker om accessoires bij onze kostuum te doen. Ja, omdat als je de kerstman belichaamt maar dat je geen baard aan doet, heft het ook niet veel nut! Voor de St Patrick’s Day hebben wij een grootte selectie van goedkope accessoires met het thema groen: dan kun jij rustig een leuk accessoire bij jouw bestelling toevoegen! Bestel dan een leuke en originele halsketting in de vorm van een bierglas, maar ook een pijp of een groenmetaalkleurige pompon voor een leuk, origineel, goedkope een grappig outfit voor het St Patrick’s Day.


St Patrick’s Day, de groene dag

Op 17 maart vieren wij het St Patrick’s Day. Deze speciale dag komt uit Ierland vaar deze feest hoog symbool heeft. Dit feest bestaat sinds jaren en jaren (sinds 1737 eigenlijk), maar is nog niet goed bekend in Nederland. Maar ja, wij vinden bij Vegaoo altijd een leuk feest voor u! In Ierland duurt St Patrick’s Day ongeveer 5 dagen met grootte optochten in het hel land. De groene kleur komt van het symbool van de Lente, een het is daar de gewoonte om een klaver, hoed en een kabouterkostuum aan te trekken! Bij Vegaoo kan jij allemaal accessoires vinden voor een leuke St Patrick’s Day te vieren: brillen, vleugels, baarden maar ook allerlei accessoires met bierglazen.

Verkleedaccessoires: Vegaoo, online verkoop van verkleedaccessoires voor volwassenen en kinderen. U wilt uw verkleedkleding compleet maken? Vegaoo biedt een ruime keuze aan verkleedartikelen tegen de beste prijzen! Tassen, handschoenen, valse snorren, capes, brillen... U vindt ongetwijfeld de perfecte accessoire bij uw verkleedkleding. Een engel en duivel themafeest? Bij Vegaoo vind u duivel horens en engel vleugels! U bent van plan om een 50's thema-feest te organiseren? Geen zorgen, vind boa's en kettingen op Vegaoo!

Zie meer ▼