Home >
Brillen

Hippie brillen en accessoires

24 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (2)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Feest
Kleur
Meest verkocht
24 artikelen
 

Goedkope hippie bril kopen

Heeft u binnenkort een hippiefeest en weet u niet wat u aan kunt trekken naast uw hippie kleding? Denk dan eens aan een flower power bril of een hippie bril om uw hippiekostuum te perfectioneren. De hippie thema kleding is perfect te combineren met een leuke hippie bril in ons assortiment. Met de hippie outfits zal u sowieso de held van uw hippiefeest zijn, maar met een hippiebril als accessoire zal uw kostuum 100% compleet zijn. Voor een groot assortiment van hippiekleding, hippie accessoires, hippie pruiken en meer gaat u natuurlijk naar Vegaoo.nl, want door het grote aanbod van flower power artikelen zal u gegarandeerd wat kunnen vinden dat bij uw smaak en/of themafeest past. Voor u en uw vrienden kunt u terecht voor de leukste hippie groepskostuums, hippie koppelkostuums en meer, zoals een hippie bril als klapper op de vuurpijl!


Flower Power bril bestellen

Een hippie outfit is niet volledig zonder een leuke hippie bril in verschillende kleuren. Ga terug naar de jaren 60 en jaren 70 met een hippie bril in het groen, blauw, rood en veel andere stijlen en kleuren. U zal onherkenbaar zijn en perfect in de flower power tijd passen. Met een hippie bril is uw themafeest een gegarandeerd succes. En ook kinderen kunnen een flower power bril dragen als zij naar een hippie verkleedfeest of themafeest gaan. Er zijn vele verschillende brillen te bestellen die als accessoire kunnen dienen voor een sixties love and peace kostuum. Natuurlijk zijn er niet alleen hippie brillen te bestellen, maar ook verschillende andere hippie feestartikelen, zoals hippie decoratie, hippie kettingen en natuurlijk ook de leukste en goedkoopste hippie pruiken. Neem een kijkje in onze grote online webwinkel en bestel uw hippie producten voor een geslaagd themafeest!

Vegaoo.nl is Europa’s grootste online aanbieder van themakleding, carnavalskleding en hippie thema artikelen. Voor een volledige verkleedoutfit tegen een lage prijs gaat u naar Vegaoo.nl, waar u terecht kunt voor een uitgebreid assortiment van hippie feestkleding, hippie artikelen en hippie brillen. De verkleedkleding is goedkoop, waardoor u altijd met de beste deal naar huis kan gaan. Of nou ja, waarschijnlijk zal u al thuis zijn met de handige website om de leukste verkleedkleding en themakleding te bestellen.

Zie meer ▼