Home >
Halloween
Sorteren
 
123...22>>

Goedkope Halloween accessoires

Muurversiering, spinnenwebben, nep bloed, en verschillende Halloween schmink en Halloween makeup maar ook mensenlijke lichaamsdelen voor Halloween als afgesneden handen, ogen, benen en armen. Ja dit hoort bij het Halloween feest. Halloween is natuurlijk het Horror feest: Nepwonden en litekens, afgesneden armen, uitgetrokken ogen, open wonden en bebloede hersen schmink. Ben je liever iets minder gewelddadig kies dan voor duivel hoorns of een heksen neus of een grappige neus met wratten.


Halloween spullen kopen

Nep brand wonden, nep doorgesneden kelen en griezelige make-up sets zijn de artikelen die je moet hebben om je verkleedkleding voor Halloween complet te maken. Halloween outfits ideen genoeg, ga dus niet meer naar de Halloween winkel, maar neem een kijkje bij de Halloween webshop: vegaoo.nl. Om je Halloween zombie kostuum compleet te maken koop dan van die enge Vampier tanden, een duivels drietand of een mooie vampier cape als Dracula.


Voltooi uw Halloween verkleedkleding

Heeft u eindelijk uw perfecte Halloween outfit gevonden? Maak deze dan nu compleet met de Halloween accessoires! Ga je verkleed als een zombie gevangene? Dit gave kostuum maak je nog realistischer met de bal en ketting voor gevangenen! Voor vrijwel alle Halloween kostuums is het nep gebit met oude tanden een echte aanrader, want wie heeft er nou ooit een zombie gezien met een piekfijn gebit!? Om het af te maken zorg je voor nepbloed en Halloween schmink! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere zombie kostuums, zoals de FBI zombie, gangster zombie cheerleader zombie, zombie bruid of een van de vele andere zombie kostuums! En wat dacht je dan van een heksen outfit? Zorg voor een slecht gebit, lange zwarte handschoenen, zwarte panty of netkousen en een akelig lange heksenneus!

Halloween accessoires: Vegaoo, verkoop van Halloween accessoires voor volwassenen en kinderen. Completeer je outfit met accessoires: vampier kunstgebitten, valse wonden, bloederige armen ... al deze accessoires zullen je nog angstaanjagender maken!

Zie meer ▼