Home >
Cadeau ideeën

Cadeau kind 2 jaar of ouder

125 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Feest
Officiële licenties
Soort accessoire
Kleur
Meest verkocht
125 artikelen
 

Cadeau jongen 4 jaar

Een origineel jongens cadeau is carnavalskleding, zodat hij zich kan verkleden als zijn favoriete personage! De verkleedkleding voor jongens is zeer goedkoop bij Vegaoo.nl en is ideaal als cadeau voor jongens. Ook kun je er voor kiezen om niet verkleedkleren cadeau te geven, maar een accessoire set! Voor jongens is een ridder set of een lichtzwaard erg populair zodat ze als een echte ridder of Star Wars personage kunnen vechten! Heeft jouw zoon al een ninja kostuum als jongens cadeau gekregen? Maak hier dan van gebruik door dit cadeau jongen aan te vullen met een ninja accessoire set, zoals een ninja zwaard, nunchaku of ninja dolken en ster! Als cadeau jongen 2 jaar of jonger is dit natuurlijk net wat te vroeg. Als baby cadeau is het juist weer leuk om een van de baby kostuums kado te geven! Deze baby cadeaus vind je bij de carnavalskleding voor baby’s.


Cadeau meisje 6 jaar

Verkleedkleding als meiden cadeau is erg origineel en vooral geschikt als cadeau meisje 1 jaar of cadeau meisje 2 jaar! Carnavalskleding als baby cadeau is niet alleen origineel maar ook erg leuk voor de ouders, aangezien jouw baby er nog schattiger uit komt te zien! Ook zijn de baby kostuums zeer geschikt als new born photoshoots! Voor een cadeau meisje 4 jaar of ouder is het leuk om een accessoire te geven zoals een toverstaf, prinsessen kroon of zelfs een mooie opmaak set voor meisjes! Zo kunnen ze zich perfect verkleden en schminken als mooie prinsessen! Kies een van de mooie tiara’s van bekende prinsessen zoals Belle, Sneeuwwitje of Raponsje! Een ander cadeau idee voor een mooi meiden cadeau is een Assepoester tas of een tas van een andere Disney prinses! De keuze in meiden cadeaus is enorm groot!

Geef een leuk jongens cadeau of meiden cadeau voor een verjaardag of als Sinterklaascadeau of kerstcadeau! Met de vele cadeau ideeën van Vegaoo.nl wordt je overspoeld met leuke kindercadeaus! Een baby kado, cadeau meisje 3 jaar of cadeau jongen 5 jaar, voor alle leeftijden zijn er vele leuke en originele cadeau opties! Geef bijvoorbeeld een accessoire set om een personage mee te spelen zoals een prinses, ridder of ninja! Speelt jouw kleine meid graag als prinses of fee? Geef dan een toverstaf of prinsessen set cadeau!

Zie meer ▼