Home >
Jaren 20/30

Charleston jaren 20 accessoires

99 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Maat
M L
Feest
Soort accessoire
Kleur
Meest verkocht
99 artikelen
 

Charleston jaren 20 accessoires

Voor het compleet maken van een jaren 20 kostuum heeft u bij Vegaoo.nl meerdere mogelijkheden voor een volledige outfit. Denk bijvoorbeeld aan prachtige juwelen om er voor te zorgen dat u er fancy uit ziet. Maar ook boa’s, hoeden en bretels zijn te vinden in het aanbod van jaren 20 accessoires. Een verkleedfeest met charleston thema is tijdloos en zal ideaal zijn voor uw vrienden of familie. Met een prachtige jaren 20 jurk zal u klaar zijn om de feestgangers om u heen te verleiden met klasse en een mooie uitstraling. Maar ook voor de mannen zijn er jaren 20 accessoires te krijgen, want wat is nou een gevaarlijke gangster zonder een geweer? Voor een assortiment van neppe wapens om een charleston kostuum extra realistisch te maken bent u bij ons op de juiste plaats. Ga voor originaliteit en een stijlvolle look met de jaren 20 outfits in onze feestwinkel!


Jaren 20 accessoires bestellen

Er is een ruime hoeveelheid charleston verkleedkleding en aanvullende accessoires beschikbaar in een traditionele stijl of een originele stijl. Denk aan luxe hoofdbanden voor bij een jaren 20 of jaren 30 jurk, zodat u iedereen om u heen zal kunnen verleiden met onweerstaanbare charme. De accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en maten, dus voor elke outfit zullen er wel charleston accessoires verkrijgbaar zijn om een complete look te verzorgen. Voor de heren die wat minder natuurlijke gezichtsbeharing hebben, zijn er tevens nepsnorren, nepbaarden en meer te bestellen, zodat uw klassieke look compleet zal zijn van top tot teen. Kleed uw handen in het zwart om een twenties outfit te perfectioneren. Genoeg tips voor nu? Ga dan snel aan de slag met het samenstellen van uw perfecte jaren 20 of jaren 30 outfit op een themafeest!

Koop uw goedkope charleston verkleedkleding in onze online feestwinkel en maak de look compleet jaren 20 accessoires om ervoor te zorgen dat het zal lijken alsof u uit een tijdmachine uit de jaren 20 gestapt bent. Met de stijlvolle en klassieke accessoires, zoals handschoenen, strikjes en hoeden zal uw outfit compleet zijn. Ga naar Vegaoo.nl en kijk eens rond naar het uitgebreide assortiment, zodat u samen met uw vrienden naar een charleston themafeest kunt gaan in een volledige verkleedoutfit!

Zie meer ▼