Home >
Cadeau-ideeën jongens

Stoer cadeau voor jongens

43 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN
Voor
Prijs
Populaire thema's
Feest
Thema's
Officiële licenties
Soort accessoire
Kleur
Meest verkocht
43 artikelen
 

Origineel jongens cadeau

Een jongens cadeau is gemakkelijk te vinden, maar voor een leuk en origineel cadeau voor jongens zit je bij Vegaoo.nl gegarandeerd goed! We helpen je graag mee met een leuk cadeau idee! Zowel voor een cadeau kind 2 jaar als voor een cadeau meisje 6 jaar! Zie de pagina met cadeau ideeën voor meisjes voor de vele leuke meiden cadeaus! Van prinsessenjurken, toverstafjes en baby kostuums als baby cadeau tot een feeën set of beauty set! Voor een jongens cadeau kies je natuurlijk wel wat stoerder, zoals een soldaten kostuum, walkie talkie set, cowboy set of Spiderman™ rugzak! Voor een cadeau jongen 1 jaar, is een baby kostuum zeer geschikt! Erg origineel is een cowboy kostuum voor baby’s of het kleine apen kostuum! Zo is jouw kleine zoon of dochter nog schattiger! Vegaoo.nl helpt jouw aan de beste cadeau ideeën voor jongens, meisjes en baby’s!


Baby kado

Als opa, oma, oom of tante, wil je met een leuk baby cadeau aankomen. Dan is een cadeau meisje 1 jaar of cadeau jongen 1 jaar van Vegaoo.nl ideaal! De kans is groot dat jij met het leukste cadeau voor baby aankomt als je kiest voor een van de baby kostuums! De baby cadeautjes van Vegaoo.nl zijn namelijk zeer origineel en schattig! Voor de oudere kinderen kun je ook zeker hier terecht! Een cadeau kind 4 jaar is hier ook gemakkelijk te vinden. Typische jongens cadeaus zijn ninja kostuums of superhelden kostuums! Maar een cadeau voor jongens kan ook goedkoper en simpeler in de vorm van een accessoire pakket van een bekend personage. Oudere meiden kiezen als meiden cadeau liever een kostuum uit van Monster High™, maar ook een mooie prinsessen jurk!

Zie de vele accessoires die het perfecte jongens cadeau zijn voor een verjaardag, pakjesavond of kerst! In alle prijscategorieën is er een cadeau voor jongens! Een rugtas, wapen set, walkie talkie of licht zwaard om net zo te zijn als jouw superheld of favoriete tv-personage! Ook voor een baby cadeau, cadeau meisje 1 jaar of cadeau kind 3 jaar ben je op de juiste plaats! Maak de jarige blij met een origineel cadeau van Vegaoo.nl!

Zie meer ▼