Home >
Teletubbies™

Teletubbies™ kostuums & feestartikelen

3 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN
Meest verkocht
3 artikelen
 

Officiële Teletubbies kostuums bij jou thuis bezorgd!

Weet je nog toen je een jaar of 3 was en aan de buis gekluisterd zat voor de Teletubbies? Dankzij de officiële Teletubbies kostuums op vegaoo.nl kun je deze tijd weer helemaal doen herleven! Ga op avontuur in het groene heuvellandschap in je favoriete bekende tv personage kostuum. Het is natuurlijk ook erg leuk om als vriendengroep als Teletubbies verkleed te gaan deze carnaval. In jullie Teletubbie outfit stelen jullie helemaal de show als Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po! Alleen nog een tubby toast en een tubby toetje en jullie Teletubbie verkleedkleding is helemaal af! Overtuig je vrienden of kies het kostuum van je favoriete Teletubbie personage en maak indruk op al je vrienden met deze officiële Teletubbies licentie carnavalskleding van vegaoo.nl! Ah-oh!


Herbeleef je jeugd met de Teletubbies kostuums

Was je vroeger ook zo’n fan van de Teletubbies? Die wezentjes in gekleurde pakken: Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po. Met een tv op hun buik en natuurlijk het baby zonnetje in de blauwe lucht, de konijntjes, de luidsprekers en het huis! Vanaf nu kun je je ook verkleden als je favoriete Teletubbie dankzij de officiële Teletubbie carnavalskleding op vegaoo.nl! Om je Teletubbie outfit helemaal af te maken, kun je ook nog een officiële Teletubbie aluminiumballon kopen op vegaoo.nl! Ook erg leuk voor een jarig kind als verjaardagscadeautje of gewoon als versiering voor een kinderslaapkamer! Want of je nou oud of jong bent, Teletubbies blijven leuk! Vergeet daarom niet de Teletubbies versiering te bekijken op vegaoo.nl! Leef je helemaal uit met de officiële Teletubbie pakken voor volwassenen!

De Teletubbies zijn natuurlijk alom bekend maar wist je dat je je nu ook zelf als Teletubbie kunt verkleden? De officiële Teletubbie kostuums koop je bij vegaoo.nl! Of ben je juist op zoek naar Teletubbie decoratie? Ook dan hebben we een aantal leuke artikelen zoals aluminiumballonnen! Je laat het gemakkelijk bij jou thuis bezorgen zodat je optimaal kunt genieten van de alom bekende tv serie Teletubbies!

Zie meer ▼