Home >
Mario & Luigi™

Mario™ en Luigi™ petten

18 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Feest
Thema's
Soort hoed
Kleur
Meest verkocht
18 artikelen
 

Goedkope Super Mario pet kopen

It’s a me, Mario! Dat is wat u zal roepen tijdens de carnaval als u verkleed bent als de bekende videogame held in zijn loodgieter outfit, en wat hier natuurlijk niet bij mag missen is een echte Mario pet voor volwassenen, of wellicht voor kinderen. Zet een Mario pet op het hoofd, plak die snor op het gezicht en u bent klaar voor een videogame themafeest. Met de Mario petten en Luigi petten kan iedereen verkleed gaan op eenvoudige manier als een bekend videogame personage. Er zijn verschillende Mario petten voor kinderen en volwassenen dus iedereen heeft de mogelijkheid om een onverslaanbare held te worden. Ga voor een groene Luigi pet of bestel een rode Mario pet met de klassieke M en L op de voorkant, zo zal iedereen u in de Mario Bros outfits herkennen tijdens het verkleedfeest. Welke van de Mario broeders wordt u met de carnaval? De keuze is aan u!


Mario en Luigi petten bestellen

Maar niet alleen voor Mario en Luigi petten kunt u in onze feestwinkel terecht, wat dacht u van de andere personages uit de Super Mario videogames? De leukste Yoshi en zelfs Wario feestartikelen zijn te vinden in onze online carnavalswinkel. Zo kan de gehele vriendengroep met zijn allen op pad met bij elkaar passende Mario kostuums. De goedkope Luigi en Mario petten zijn er in verschillende maten, dus voor jong en oud is het mogelijk om de bekende superhelden van de klassieke videospel serie te worden. Met een groot assortiment van grappige en originele Mario petten kan een themafeest niet meer stuk. Kijk eens rond en laat de bekende Mario, Luigi, Yoshi, Donkey Kong en zelfs Toad tot leven komen met de leukste Mario Bros en Nintendo petten voor volwassenen. Er is meer dan genoeg keuze dus bereid snel uw volgende carnaval voor met uw vrienden.

Voor Mario petten en Luigi petten hoeft u niet verder te zoeken dan Vegaoo.nl, want een verandering in de bekende videogame helden begint bij onze online winkel. Kijk eens op onze site en vindt een Mario pet tegen een lage prijs, geheel met snor, of zonder, wat u het liefste heeft. De leukste Mario petten vindt u natuurlijk in onze carnavalswinkel, dus als u van jongs af aan al fan bent van de bekende videogameserie, dan is het nu hoog tijd om een outfit aan te meten als de enige echte Mario, Luigi of een van de andere personages!

Zie meer ▼