Home >
Oudheid

Oudheid hoeden & helmen

25 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Feest
Officiële licenties
Soort hoed
Kleur
Meest verkocht
25 artikelen
 

Oudheid hoeden bestellen

Ga terug in de tijd naar de tijd van de Romeinen of de Grieken en zorg ervoor dat u tijdens carnaval geheel in stijl verkleed gaat. Met een Romeins kostuum of een Griekse outfit bent u klaar to party like it’s 200 BC! De goedkope Romeinse outfits zijn perfect voor een themafeest of carnaval, maar zijn natuurlijk niet compleet zonder een passende oudheid hoed! Ga voor een Romeinse helm om te veranderen in een onverslaanbare centurion, of kies voor een gladiator helm om een echte bloeddorstige strijder te worden in de arena. De goedkope oudheid helmen en hoeden zijn perfect geschikt voor het perfectioneren van een Romeins carnavalskostuum. Niemand zal u herkennen als u een gladiator helm opzet om te strijd aan te gaan met uw vijanden. Klaar om een held van Sparta te worden? Ook dat is mogelijk met een leuk assortiment van de goedkope oudheid hoeden en helmen.


Goedkope Griekse en Romeinse helmen

Breng de oudheid tot leven met de oudheid carnavalskleding en oudheid hoeden op Vegaoo.nl. Ga voor een complete look en maak een kostuum compleet met een mooie Griekse of Romeinse helm uit ons assortiment. De realistische Romeinse helmen zullen ideaal zijn voor meerdere gelegenheden. Heeft u een uitvoering of een schoolvoorstelling met oudheid thema? Maak dan uw oudheid kostuum compleet met een bijpassende Romeinse hoed of helm. Niemand zal u durven te benaderen als u als gladiator gekleed gaat tijdens carnaval, zeker als u een boosaardige blik op zet en deze accentueert met een Spartaanse of gladiator helm. Laat uw fantasie de vrije loop en breng uw favoriete historische personage tot leven, dankzij de oudheid verkleedkleding en Romeinse en Griekse accessoires. Kom dus snel eens langs op Vegaoo.nl en bestel uw oudheid accessoires tegen een lage prijs.

Vegaoo.nl is de online feestwinkel waar u bij terecht kunt voor het bestellen van oudheid carnavalskleding, accessoires en hoeden. Met de oudheid hoeden zal u het personage naar keuze kunnen worden en kunnen veranderen in een stoere gladiator, een onverslaanbare Romeinse strijder of een ander oudheid personage. De goedkope oudheid helmen en hoeden zullen ideaal geschikt zijn voor carnaval of een ander themafeest en zijn te bestellen voor volwassenen en kinderen, dus maak ieders feest een groot succes met Vegaoo.nl!

Zie meer ▼