Home >
Zombie & mummie

Halloween zombie en mummie hoeden

3 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN
Voor
Prijs
Feest
Thema's
Soort hoed
Meest verkocht
3 artikelen
 

Halloween kostuums zombie

Sinds de tv-series van de living dead is verkleden als zombie nu nog populairder! Ook Vegaoo gaat met de tijd mee en zorgt voor vele zeer realistische kostuums, maskers en special effect make-up en nepwonden! Verkleed je als een zeer realistische zombie voor Halloween, carnaval of een huisfeest met horror thema! Je zou zelfs je eigen kostuum kunnen maken door je oude kleren te verscheuren en deze met nep bloed te bevlekken! Je maakt het compleet met accessoires zoals een masker, nepwonden, een hoed en schmink! Bekijk daarvoor ook onze make-up tutorials voor Halloween! Met slechts een paar klikken heb je jouw outfit compleet en bij jou op de deurmat geleverd! Verras je vrienden met deze hoed van een open schedel met verband erom! Draait jouw maag hier net even een rondje te veel van, kies dan een bebloede bolhoed voor jouw walking dead look!


Goedkope Halloween hoeden

Vegaoo tovert voor jou de meest enge en goedkope Halloween hoeden uit de hoed! Wees op je hoedde dat je jouw hoofd niet verliest in de vele hoeden die we in ons assortiment hebben! Daarom heeft Vegaoo heel behoedzaam al selecties voor jou gemaakt per thema! Geef gemakkelijk aan in welk thema of welke stijl je een hoed zoekt, zodat alleen de relevante producten worden weergeven! Bij zombies denk jij natuurlijk aan walgelijke wezens die andere mensen eten, gescheurde oude kleding dragen, bedekt zijn in bloed, een of meerdere ledematen of organen minder hebben en lopen alsof ze net in hun broek hebben gepoept. Het leuke is dat je waarschijnlijk nog zo verkleed wilt gaan ook, en wij helpen jou hier graag in mee! Naast jouw Halloween kostuum en realistische make-up en nepwonden is het ook goed om een enge zombie hoed te dragen om jouw metamorfose als zombie te voltooien! Vermijd dan wel spiegels, of je schrikt je een hoedje!

Feesthoeden: Vegaoo, online verkoop van carnaval hoeden voor volwassenen en kinderen. Om uw zoektocht te vereenvoudigen, zijn onze producten gesorteerd op stijl, thema, evenement en categorie. U bent op zoek naar de perfecte hoed voor uw verkleedkleding? Vegaoo biedt een ruime keuze tegen de beste prijzen! Ga terug naar het verleden dankzij onze selectie van mooie hoge hoeden en doe je voor als een avonturier met onze licentie hoeden van Zorro en Indiana Jones!

Zie meer ▼