Home >
Vikings

Viking helmen en hoeden

16 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Feest
Soort hoed
Kleur
Meest verkocht
16 artikelen
 

Goedkope viking helmen voor volwassenen

Altijd al een woeste en onverschrokken kant gehad, maar deze nooit eerder kunnen tonen? Laat tijdens de carnaval dan deze kant naar buiten komen met een viking look, die aangevuld kan worden met de leukste viking helmen. Er zijn namelijk voor kinderen en volwassenen viking helmen te bestellen, waarmee u kunt veranderen in een gevaarlijke wildeman. Ga voor een viking helm die lijkt op staal, of bestel een bontachtige vikinghelm tegen een lage prijs, zodat u gewapend met speren en zwaarden er onverslaanbaar uit zal zien. De authentieke vikinghelmen zien er realistisch uit, en u zal dus een onverwoestbare strijder uit het verleden kunnen worden, om lekker op rooftocht en plundering te gaan. Zowel volwassenen kunnen verkleed gaan als een stoere viking, als kinderen. Daarom hebben we voor beide groepen meerdere viking helmen beschikbaar gesteld om uit te kiezen.


Viking helmen voor kinderen

Ook uw kinderen kunnen zich eens uitleven als een gruwelijke barbaar, want ach, het is maar een keer per jaar carnaval. Laat ook uw kinderen hun favoriete viking helm uitkiezen uit het assortiment van helmen voor jongens en meisjes. Er zijn leuke helmen van stof of van metaal of plastic, zodat uw kleine vechtlustige kind ook eens een viking kan worden op zijn verkleedfeest. Van goudkleurige helmen in het viking thema tot metallic of stof, er is een ruime keuze uit ons aanbod, zodat u met weinig geld een look kunt perfectioneren voor een themafeest. Met de helmen voor bij een viking kostuum zal u er zeer realistisch uit zien, en als u echt voor een 100% viking strijder look wilt gaan, dan mogen de realistische viking wapens natuurlijk niet ontbreken. Duik in de wereld van de gruwelijke plunderaars en bestel op Vegaoo.nl alles voor het compleet maken van een kostuum, waaronder viking helmen en meer!

Op Vegaoo.nl vindt u alles voor het verkleedfeest en als u van plan bent om als viking verkleed te gaan tijdens de carnaval, dan mag een viking helm voor volwassenen of kinderen natuurlijk niet ontbreken. Vind in onze webshop de leukste viking helmen die onmisbaar zullen zijn bij een authentiek of origineel viking pak en wees klaar voor de strijd als u een van de helmen op het hoofd zal hebben. De goedkope viking helmen zijn er voor zowel mannen als vrouwen en voor jong en oud, dus ga snel op zoek voor een complete look!

Zie meer ▼