Home >
Zomer Carnaval
Sorteren
 

Zomerhoed carnavalskleding

De hoeden van Vegaoo.nl zijn ideaal om toe te voegen aan uw carnavalskleding. De hoeden zijn beschikbaar in alle soorten en maten en zijn perfect om een zomerse carnavalskleding compleet te maken. U kunt een Romeinse soldaat carnavalskleding volledig maken met een Romeinse helm of een Mexicaans verkleedpak aanvullen met een grote sombrero. Deze zijn beschikbaar voor zowel vrouwen als mannen Mocht u kiezen voor Schotse carnavalskleding, dan zal een rode baret met ruitenpatroon ideaal zijn voor de perfecte carnavalskleding. Misschien wilt u na de zomer het oktoberfest gaan vieren, of viert u carnaval in een Beiers kostuum, in dat geval is een grappige bierglashoed of een hoed met Beierse kleuren perfect als accessoire voor uw carnavalskleding. Alles is mogelijk tijdens carnaval met de zomer hoeden en petten voor carnavalskleding van Vegaoo.nl


Carnavalskleding met hoeden

U zult stoerder dan ooit te voren zijn met de hoeden van Vegaoo.nl. Uw warme zomer carnavalskleding als Arabische sjeik of sultan kan volledig gemaakt worden met een tulband of hoofdbedekking. Word een gekke Ierse dwerg met een groene hoge hoed en vier St. Patrick’s day zelfs tijdens carnaval. Er zijn meerdere hoeden beschikbaar die uw carnavalskleding extra leuk maken. Er zijn ook zomerse hoeden beschikbaar voor kinderen. Jonge cowboy’s en indianen hebben een hoed of tooi nodig bij hun originele carnavalskleding om zich te beschermen tegen de kou van carnaval en de hitte van de prairie. Om zeer tropisch de carnaval door te brengen zou u ook kunnen kiezen voor een zomer hoed, versierd met een prachtige bloemenkrans, ideaal voor carnavalskleding met tropisch of Hawaiiaans thema. Nagenoeg alles is mogelijk op Vegaoo.nl, kies daarom uit het enorme aanbod en uw carnavalskleding zal klaar zijn voor carnaval.

Met de hoeden uit het assortiment van Vegaoo.nl zal uw carnavalskleding compleet zijn. Er is een zeer groot aanbod en de hoeden zijn geschikt voor nagenoeg elk carnavalskostuum voor zowel in de zomer als in de winter.
?

Zie meer ▼