Home >
Gay Pride

Hoeden voor Gay Pride Parade verkleedkleding

22 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Populaire thema's
Thema's
Soort hoed
Kleur
Meest verkocht
22 artikelen
 

Hoeden voor Gay Pride Parade

Maak een waar feest van de Amsterdam Canal Parade door leuk gekleed te gaan! Lekker uitbundig of gewoon versierd met accessoires! Neem een kijkje naar onze hoeden selectie. Op deze pagina staat een aantal leuke hoeden, maar natuurlijk hebben we er nog vele honderden meer om jouw verkleed kleding op te fleuren! Denk aan leuke glitterpetten in verschillende kleuren zoals rood, blauw, roze, groen of geel! Politiepetten zijn ook populair! Bijvoorbeeld de roze politie pet. Deze is lekker fel en opvallend! Ook erg leuk is de zeekapiteinshoed of matrozen hoed, deze zijn er voor mannen en vrouwen! Deze kunt u leuk combineren met een sexy outfit. Hetzelfde geld voor de militair hoed voor dames, brandweerhelm of de stewardess hoofddeksel. Natuurlijk heb je de keuzen uit vele verschillende hoeden en petten. Bijvoorbeeld een gangsterhoed, zeemanshoed, piratenhoed, cowboyhoed, leren motorrijder pet, zuster verpleegsterkapje, minihoedje en ga zo maar door! En binnen al deze soorten hoeden heeft u weer vele keuze uit model of kleur!


Verkleedkleding Gay Pride Parade!

Waarom zou je jezelf niet in verkleedkleren hijsen tijdens deze feestelijke dag? Uit de vele feestkleding vind je gegarandeerd een outfit die perfect bij jou of het feest past! Met behulp van de vele feest en verkleed accessoires, hoeden, pruiken en make-up, maak je in een handomdraai je feest outfit compleet! Wil je graag verkleed, maar je wilt niet herkend worden? Geen nood, draag een masker of halfmasker zoals de mooi versierde Venetiaanse maskers of oogmaskers! Dos je mooi op met lange nepwimpers, of draag sexy lange handschoenen. Tijdens de Gay Pride is het in ieder geval leuk verkleed te gaan in leuke carnavalskleding. Voor Roze zaterdag hebben we ook vele roze artikelen en rozen pruiken en hoeden!

Voor de Amsterdam Gay Pride Parade of roze zaterdag vind je hier vele verkleedkleren, hoeden, pruiken en maskers om er feestelijk bij te lopen! De ruime keuze uit feestaccessoires zorgt dat je jouw verkleed outfit helemaal compleet kan maken! Vegaoo.nl helpt jou met het bij elkaar zoeken van de ideale feest outfit!

Zie meer ▼