Home >
St Patrick's day

St Patrick’s Day feesthoeden

37 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Populaire thema's
Thema's
Soort hoed
Kleur
Meest verkocht
37 artikelen
 

De leukste St Patrick’s Day hoeden

Iedereen heft altijd zin om zo origineel mogelijk te zijn voor een feestje. Vegaoo biedt u deze kans met uitzonderen feesthoeden zoals leuke bierglashoed, bolhoed, kaboutermuts maar ook leuke discopetten! Geniet er van en maak een leuk kostuum voor de St Patrick’s dag op 17 maart. Dit feest op het Ierse thema is echt leuk te vieren met uw vrienden of familie. Bij Vegaoo kun je een enorm assortiment vinden van feestkleding, feestaccessoires maar ook versiering, schmink of pruiken. Neem een kijkje naar onze artikel en vindt dan voor St Patrick de leukste, grappigste en goedkoopste St Patricks hoed! Wij hebben ook de leukste feestartikelen zoals mini hoeden met sluiertjes, tiroler hoeden en zelfs schotste hoeden! Als jij bij Vegaoo komt, vindt je vast veel iets leuk voor deze speciale dag: de St Patrick’s Day.


St Patrick, zo’n leuk feest!

Heb jij zin in een gezellig St Patrick’s dag feestje? Kijk dan even hier… Ieder jaar is het het zelfde: moeilijk om een leuk groene pak te vinden. Ook moeilijk om een leuk kabouterkostuum, bierglas outfit of schotste pak te kopen in de winkels. Bij Vegaoo kun je rustig vanaf je ligstoel een ontzettend leuk pak bestellen, en in 4 dagen geleverd zijn. Is dat niet prettig? Heb jij haast? Dan hebben wij ook een andere mogelijk: de expres levering, je bestelt nu en dan is het morgen al binnen! Vegaoo wil altijd dat mensen een leuk feest krijgen maar dan ook tegen de beste prijs! Op onze Facebook pagina kunt u dan regelmatig de leukste acties van Vegaoo terug vinden, maar ook win-acties of kortingscodes zodat je dan altijd een feestje kunt voorbereiden! Vegaoo, uw bondgenoot voor een leuke St Patrick’s Day feestje!

Feesthoeden: Vegaoo, online verkoop van carnaval hoeden voor volwassenen en kinderen. Om uw zoektocht te vereenvoudigen, zijn onze producten gesorteerd op stijl, thema, evenement en categorie. U bent op zoek naar de perfecte hoed voor uw verkleedkleding? Vegaoo biedt een ruime keuze tegen de beste prijzen! Ga terug naar het verleden dankzij onze selectie van mooie hoge hoeden en doe je voor als een avonturier met onze licentie hoeden van Zorro en Indiana Jones!

Zie meer ▼