Home >
Bekende personages

Bekende personages hoeden

168 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Bekende personages
Voor
Prijs
Feest
Officiële licenties
Soort hoed
Kleur
Meest verkocht
168 artikelen
 

Bekende personages hoeden en petten

Kruip in de huid van een van uw favoriete personages uit een film, een serie of een videogame en zorg ervoor dat u alles heeft voor uw volgende verkleedfeest met de bekende personages hoeden op Vegaoo.nl. Zo kunt u binnen no-time veranderen in en personage uit een Nintendo videogame reeks, namelijk de bekende Mario of Luigi. Of wat dacht u er van om te veranderen in een Star Wars personage met een helm op het hoofd, zodat u niet te onderscheiden bent van een echte Stormtrooper? Er is genoeg keuze uit de personages hoeden en hoofddeksel selectie dus ga snel aan de slag met de zoektocht naar de hoeden en petten die volgens u niet mogen ontbreken bij uw personage verkleedkleding en bestel hier voor volwassenen en kinderen alles voor een complete look. De goedkope personages feesthoeden zullen ideaal zijn voor carnaval of een themafeest dus sla uw slag!


Goedkope personages helmen en hoeden

Wordt het toch een personage uit een film, of vindt u dat een videogame personage uit uw favoriete videospel reeks niet mag ontbreken op het volgende themafeest. Wordt het toch een piraat met een bekende personages hoed, of gaat u voor een cowboy look om uw favoriete personage te incarneren uit een westernfilm? Er is in ieder geval genoeg te vinden, niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen, want vergeet niet dat kinderen vaak ook niet genoeg kunnen krijgen van hun favoriete personages uit films of series. Daarom is er genoeg te vinden uit de selectie van bekende personages helmen, hoeden en petten. Ga voor een zeer complete look en verander in een bekende vrijheidsstrijder. Er zijn personages feesthoeden met officiële licentie, maar ook zonder, afhankelijk van hoe u verkleed wenst te gaan. Zoek eenvoudig door de verschillende helmen, petten en hoeden en verander in Toad, Zorro, Stormtroopers en meer!

Ga op zoek naar de leukste hoeden met bekende personages thema en verander in een superheld, een tekenfilm held of een video game personage. Deze zijn er voor zowel kinderen als volwassenen zodat de gehele familie ook verkleed kan gaan en onherkenbaar kan zijn als zijn of haar favoriete personage. Zoek uit het grote assortiment de perfecte aanvullingen bij uw kostuum en vergeet zeker ook niet om te kijken naar ons uitgebreid aanbod van personages accessoires, natuurlijk te vinden op Vegaoo.nl, de grote online feestspecialist!

Zie meer ▼