Home >
Magie en Horror

Hoeden voor Halloween horror kostuums

112 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Magie en Horror
Voor
Prijs
Feest
Officiële licenties
Soort hoed
Kleur
Meest verkocht
112 artikelen
 

Halloween hoeden

Voor elk Halloween kostuum is er een perfecte Halloween hoed! Als je verkleed gaat als heks is een heksen punthoed onmisbaar! Voor een heksen hoed heb je de keuze uit tientallen verschillende modellen en kleuren! Een heksenhoed geeft jouw heksen kostuum de finishing touch! Vind heksen punthoeden voor zowel volwassenen als kinderen! Is jouw Halloween kostuum die van een duivel? Bestel dan een duivel hoedje met hoorns! Kies je voor een gothic Halloween outfit dan is een hoge gothic hoed of een mini hoedje ideaal! Heb je een spook piraat Halloween kostuum, dan maak je deze compleet met een hoge grijze piraten hoed. Velen kiezen voor een zombie outfit, dus bieden we ook een hoed van een schedel met verband, waardoor het lijkt alsof je volledige gescalpeerd bent!


Goedkope Halloween artikelen

Ga volledig verkleed tijdens Halloween met een mooi Halloween kostuum, Halloween masker of Halloween make-up, Halloween hoed en andere Halloween accessoires. Hiermee zal je zeker niet onopgemerkt blijven en jaag je iedereen de stuipen op het lijf! Op zoek naar een sexy Halloween outfit of liever een zeer enge, dit kan beiden! Kies voor een grappig Halloween kostuum, een zeer angstaanjagend en realistisch kostuum of juist voor een sexy vrouwelijke Halloween jurk! Ga je griezelig verkleed maar niet als heks, dan is het dames hoedje met schedel een leuke accessoire! Bereid je goed voor en bekijk ook onze Halloween make-up tutorials op ons youtube kanaal voor tips en voorbeelden van zeer realistische en mooie Halloween schmink!

Horror Halloween hoed: Vegaoo, online verkoop van Halloween horror hoeden voor volwassenen en kinderen. Om uw zoektocht te vereenvoudigen, zijn onze producten gesorteerd op stijl, thema, evenement en categorie. U bent op zoek naar de perfecte hoed voor uw Halloween verkleedkleding? Vegaoo biedt een ruime keuze tegen de beste prijzen!

Zie meer ▼