Home >
Gevangenen en gangsters

Gangster & Gevangene feesthoeden

25 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Feest
Soort hoed
Kleur
Meest verkocht
25 artikelen
 

Goedkope gangster hoeden kopen

Laat Al Capone terug keren naar uw verkleedfeest en zorg ervoor dat een gangster outfit compleet is met een gangster hoed voor volwassenen. Als u van plan bent om verkleed te gaan tijdens de carnaval als een gangster, dan mag een gangsterhoed natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht u van een stijlvolle en elegante zwarte gangsterhoed, of gaat u voor extravagant en laat u de gangster in u ontwaken met een roze of blauwe trilby gangsterhoed. In ieder geval zal uw gangsterpak compleet zijn als u een van de goedkope gangsterhoeden op het hoofd draagt. Zo zijn er verschillende kleuren gangsterhoeden te koop, zodat elk pak toch geperfectioneerd kan worden, want ook gangsters hebben een gevoel voor stijl. Van witte hoeden met een zwarte rand tot een effen gangsterhoed voor volwassenen, ga voor een complete look tijdens de carnaval met onze selectie van gangster feesthoeden.


Gangster feesthoeden voor volwassenen

Natuurlijk kunnen zowel mannen als vrouwen op het feest verschijnen met een gaaf gangster kostuum, en wat past hier nou beter bij dan een echte gangster hoed? Er zijn verschillende soorten gangsterhoeden te bestellen, van vilt of van ander stof, maar in ieder geval zal het net lijken alsof u uit een van de beruchte gangsterfilms gestapt zal zijn. Er zijn gangsterhoeden voor vrouwen en ook voor mannen, zodat iedereen verkleed kan gaan als zijn of haar favoriete gangster personage. Maar ook gangsters worden wel eens achter tralies gegooid, en daarom zijn er ook verschillende gevangene hoeden en mutsen te vinden in ons assortiment. Match daarom een gevangenismuts met een inmate kostuum en u bent klaar voor een avond, ontsnapt uit de bajes. Van deukhoeden tot gleufhoeden, een gangsterhoed kan snel gevonden worden op Vegaoo.nl!

Kom eens langs in onze online feestwinkel en bestel hier een gangsterhoed voor volwassenen of kinderen om verkleed te kunnen gaan als een echte gangster tijdens carnaval. Maak kennis met het aanbod van goedkope gangster feesthoeden en laat de gangster in u naar buiten komen, of ga voor een gevangene muts bij een kostuum als gevangene. Er is in ieder geval genoeg om uit te kiezen, dus laat de pimp of gangster een entree maken op een themafeest en wees er zeker van dat u de perfecte hoed heeft voor bij uw verkleedpak!

Zie meer ▼