Home >
Ridder
Sorteren
 
U heeft 48 van 176 producten bekeken
 

Ridder carnavalskleding

Jongens vinden het geweldig om zich als een stoer personage te kleden zoals een ridder! Voor jongens is er een groot aanbod aan verschillende ridderkostuums en ridder accessoires. Denk aan een ridder set met zwaard, helm, schild en zelfs pantser! De ridder outfits komen in verschillende modellen en kleuren, zoals zwart, blauw en rood en natuurlijk ook in verschillende prijsklassen. Een ridder kostuum bieden we al voor minder dan 10 euro! Wil je graag wat meer besteden aan een beter of mooier kostuum? Kies dan voor een premium of luxe ridder pak! Wil je jezelf niet verkleden in een kostuum, dan kun je ook kiezen voor een ridder set of wapen set en ridder helm! Dit is ideaal als jongens cadeau voor een verjaardag!


Goedkope ridder pakken

Een mooi ridder kostuum hoeft niet duur te zijn! Vegaoo.nl biedt mooie kostuums aan onder de €20, zodat je ook nog wat over houd voor een ridder set om jouw ridder outfit te voltooien. Denk aan een een ridderschild en zwaard of bijl. Ook een ridderhelm kan natuurlijk niet ontbreken! Deze accessoires maken jouw ridder kleding compleet en geven je een nog mooiere of stoerdere uitstraling! Ook dames kunnen zich verkleden als ridder! Met de verkleedkleding van Vegaoo.nl kun je als groep zelfs de serie Game of Thrones naspelen! Geef een origineel jongens cadeau met de verkleedkleding en accessoires en laat hem spelen als een echte ridder! Ben er nog niet helemaal uit wat voor carnavalskleding je wilt dragen? Dan zijn de ridder outfits een zeer leuke optie!

Ga met je hele familie of vriendengroep verkleed als ridder! Op Vegaoo.nl vind je vele ridder pakken voor de laagste prijs voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes! Jazeker, ook vrouwen en meiden kunnen een ridder zijn! Kies een mooi ridder kostuum in de stijl en kleuren die jij wilt en maak dit compleet met een ridder zwaard, schild en helm! Je hebt de keuze uit goedkope ridder carnavalskleding en ook zeer mooie luxe premium ridder kleding!

Zie meer ▼