Home >
Zombie & mummie
Sorteren
 
U heeft 48 van 566 producten bekeken
 

Mummie & zombie carnavalskleding

Mummies en zombies de levende doden, bloeddorstige wezens. Met volle maan komende de farao mummies weer to leven. Ga je naar een spooktocht bekijk dan even onze latex mummie maskers. Als je graag een uniform feestkleding draagt dan hebben we leuke zombie politie agenten, lugubere Bischop Halloween pakken en zelfs brandweer zombie outfits. Een van de originelste zombies is de Zombie Batman outfit dit is ook nog een Trademark pak.


Zombie & mommie outfits voor volwassenen en kinderen

Mummies, overleven na de dood. Maak zelf de geschiedenis van de doden en mmak er een leuke thema avond van. Bij vegaoo. kan de online de mummies en zombies ontdekken. Loodgieter zombies als de bekende video spelletjes figuur of de zombie gevangen in een oranje overall, de americaans voetballer is ook erg leuk, originel en eng! Voor volwassene en voor kinderen hebben wij gegarandert de zombie artsen pakken voor tyieners zijn erg in.


Halloween zombie en mummie kostuums

Verkleed je als zombie of mummie tijdens Halloween in een van onze griezelige en realistische horror outfits! Voor zowel mannen, vrouwen als kinderen bieden we een ruim aanbod aan Halloween kostuums en accessoires! Vind je het maar ingewikkeld? Kies dan niet voor een mummie kostuum maar een zombie outfit. Heb je al besloten wat jouw Halloween outfit gaat worden? Dan hoef je nu alleen nog maar op zoek te gaan naar bijpassende Halloween accessoires, zoals Halloween schmink, nepbloed en een slecht gebit! Heb je al een slecht gebit, dan kun je daar al mooi op besparen! U hoeft dan alleen nog maar uw gezicht wit te schminken en nep bloed aan te brengen rondom je mond, ogen of op de verkleedkleding! Het is aan te raden om jezelf ook te voorzien van een of meerdere nepwonden om geheel realistisch over te komen! Kleed je als de walking dead! Je eigen zombie walker kostuum creëren is zo moeilijk nog niet!

Zombies & mummies

Zie meer ▼