Home >
De origineelste
Sorteren
 
123...11>>

De origineelste kostuums!

Op Vegaoo.nl vindt u de origineelste carnavalskostuums en accessoires voor elk feest, voor volwassenen, koppels en kinderen! Erg leuk en populair is het bijenpak, lieverheersbeestjes kostuum en bananenpak. Wij hebben de leukste kostuums voor koppels! Ga bijvoorbeeld met je partner als zout en peper vaatje, bestek, twister of Tweety en Sylvester! We hebben zelfs een Village people kostuum pakket voor 6 personen!


Val zelfs op tijdens carnaval!

In een van onze originele verkleedkleren trekt u zelfs de aandacht in een groep vol verklede party gangers! Jaag mensen de stuipen op het lijf in een insectenkostuum of als haai, of ga als hot dog! Bent u niet snel gegeneerd, verkleed u dan als penis. U kunt zelfs als Rubik’s Cube, wortel of in een hilarisch opblaasbaar paardenpak! Ook hebben wij een felgekleurd roze gorilla pak! Niets is te gek, wij hebben een outfit voor elk thema!


Extra uniek!

Wees extra uniek met een speciale accessoire zoals een opblaasbare brandblusser voor de brandweermannen, opblaasbare gitaar, mega fopspeen of grote clowns schoenen! Verder hebben we leuke artikelen zoals een kunstgebit met beugel, rotte tanden kunstgebit, brillen, vermomde waterspuit of natuurlijk een van onze originele brillen. Uiteraard kunt u ook kiezen uit de verschillende hoeden en pruiken!

De origineelste Feestpakken Online

Zie meer ▼