Home >
Carnaval van Venetië

Carnavalskleding voor Carnaval van Venetië

181 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN
Onderwerp
Meest verkocht
181 artikelen
 

Carnaval maskers voor de meest bekende carnaval ter wereld!

Ken je de carnaval van Venetië? De super carnaval party met Harlekijnen, Marquisen, musketiers allemaal gemaskerd. Mensen dragen van die leuke mutsen met drie of vier belletjes, deze klinken als de mensen dansend de straaten door lopen! Ieder jaar hett deze Italiaanse carnaval een ander thema. In 2012 was dit "Tutti in maschera", dit betekend, het leven is een theather! Romantisch niet? De leukste carnaval pakken en feest maskers om hellemaal voor bereid te zijn voor het carnaval van Venetie vindt je bij Vegaoo.nl, de europese leider op het gebied van feestartikelen. Vegaoo.nl altij een thema feestje verder!


Halfmaskers met veren en anderen versieringen

Venitianse maskers zijn vaak versierd met veren en rijke aan kleuren. Soms is de blik van deze maskers een beetje eng zelfs heel stiekem, maar dat hoort ook bij de sfeer van dit Italiaans feest. In het verleden droegen mensen deze maskers ook om niet erkend te worden. Later werd dit verboden onder Napoleon, de Franse keizer waar wij trouwens ook hele leuke outfits van hebben. Ook heel populaire in die periode zijn halfmasker met lange neuzen. Je hoort het je wil Carnaval authentiek vieren, neem dan voorbeeld op de Venitiaanse carnaval. De oudste en bekenste Carnaval ter wereld!


Venetiaans carnavalskleding

Het Venetiaans carnaval wordt traditioneel gevierd met klassieke carnavalskleding in Italië. De carnavalskleding bestaat veel uit anonieme maskers, clownspakken, jurken, narren, jokers en meer. Voor zowel vrouwen als mannen is er Venetiaanse carnavalskleding. De mannen kunnen zich kleden als harlekijn in zwart-witte kleuren en feest vieren in de carnavalskleding die in Venetië populair is. De vrouwen dragen lange of korte jurken van hoge kwaliteit als carnavalskleding en hebben zowel klassieke als moderne stijlen. Venetiaanse carnavalskleding is niet compleet zonder maskers, pruiken en accessoires. Op Vegaoo.nl kunt u uw carnavalskleding aanvullen met een masker met een lange neus, een pierrot masker, een joker masker of een anoniem masker. Word extra mysterieus met een masker om uw carnavalskleding compleet te maken.


Venetiaans carnaval voor iedereen

Voor kinderen is er ook Venetiaanse carnavalskleding. Voor jongens zijn kostuums uit de Renaissance tijd en een narrenpak is beschikbaar als carnavalskleding om tijdens carnaval de grappenmaker uit te hangen. Meisjes dragen klassieke baljurken. Voor vrouwen zijn er moderne en sexy jurken, maar ook jurken met meer allure te koop om te dragen als carnavalskleding. Het Venetiaans carnaval is onmiskenbaar en is het feest van het jaar. Jong en oud gaan de straat op in hun carnavalskleding om flink feest te vieren in verschillende kleuren, zwart, wit, fel of donker. Onmisbaar voor uw kostuum zal een klassieke pruik van vroeger zijn. Voor zowel mannen als vrouwen zijn er pruiken die uw carnavalskleding perfectioneren. Een grote barok pruik voor vrouwen zal extra klasse aan uw carnavalskleding toevoegen en een middeleeuwse pruik voor mannen accentueert de status van uw carnavalskleding. Vier carnaval zoals in de straten van Venetië met de alles omvangende carnavalskleding van Vegaoo.nl

Carnaval van Venetië

Zie meer ▼