Home >
Gay Pride
Sorteren
 
123...6>>

Amsterdam Gay Pride Parade

Op zoek naar een outfit voor roze zaterdag of de Amsterdam Gay Pride Parade? Vegaoo helpt jou hier natuurlijk in! In deze sectie vind je vele sexy feestkleding en artikelen zoals pruiken, haarspray, sexy verkleed kleding voor mannen en vrouwen, valse wimpers, travestiet carnavalskleding, fel gekleurde artikelen, drag queen outfits en natuurlijk veel meer voor homo’s, lesbiennes, biseksuelen, travestieten en hetero's! Voor een feestelijke Amsterdam Gay Pride Canal Parade verkleed je jezelf extra leuk, mooi, grappig, kleurrijk, sexy en opvallend! Dit kan op vele verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan een seks politie strippers pak, roze lederlook politiepet, regenboogprint kousen, regenboogkleurige nepwimpers en ga zo maar door! Voor mannen en voor vrouwen bieden we vele leuke, sexy en aanstootgevende verkleedkleren en feestartikelen aan! Verkleed je als een sexy brandweer man, brandweer vrouw, matroos, sexy politie vrouw of zelfs als piemel of vagina!


Roze zaterdag

Tijdens roze zaterdag staat iedereen sterk voor homoacceptatie en gelijkheid en is de Nederlandse versie van de Gay Pride Parade. Dit wordt in het hele land gevierd! In Tilburg wordt bijvoorbeeld ook roze maandag gevierd met hetzelfde doel. Voor roze zaterdag is het leuk om ook passend gekleed te gaan in bijvoorbeeld regenboogkleurige kleding met accessoires in vele kleuren. Of natuurlijk roze! Vegaoo heeft ontelbare roze feest artikelen en feestkleding direct beschikbaar! De regenboog kleurige afro pruik is perfect voor een roze zaterdag, net als de nepwimpers en kousen in regenboogkleuren! Ook vind je hier fopshirts met een opdruk van een gespierd ontbloot bovenlichaam, of een lichaam in een lederen outfit. Maar ook een candy string en mankini's! Uiteraard kun je ook kiezen uit de vele subtielere verkleedkleding en feestaccessoires in roze of regenboogkleur, zoals nepwimpers, boa's en pruiken.

Voor roze zaterdag, roze maandag of Amsterdam Gay Pride Parade vind je vele geschikte verkleedkleding en feestartikelen in roze of regenboogkleur! Laat dit feest en deze emancipator niet onopgemerkt voorbij gaan in de vele sexy of grappige kleding voor homo's, lesbiennes, travestieten of biseksuelen! Vegaoo kleedt jou aan!

Zie meer ▼