Home >
Superhelden
Sorteren
 
123...25>>

Superhelden kostuums voor dames en heren

Altijd al een fan van Filmsterren en superhelden geweest? Batman pakken, Superman kostuums, voor heren, of juist leuke sexy outfits voor dames als Batgirl, Wonder woman of sexy Robin pakje. Dit allemaal tegen de goedkoopste en beste prijzen. Vegaoo.nl de carnavalkostuum en feestartikelen specialist online.


Superhelden carnavalskleding voor kinderen

Voor kinderen hebben we de leukste selectie superhelden pakken online, Captain America pakken, Rode Power Rangers pakken, Flash kostuums en Ninja Turtle outfits maar ook de accessoires die er bij horen: laser zwaarden uit star Wars. Vegaoo.nl heeft kindermaten voor alle leeftijden, van baby’s tot kleuters, peuters en pubers. Of je nou opzoek bent naar superhelden kostuums voor jongens of voor meisjes ze zijn allemaal makkelijk te vinden dankzij onze eenvoudige indeling.


Ga als piraat, Batman of the Joker!

Wil je eruit zien als een piraat! Kies dan uit onze vele piratenkostuums! Of ga voor een Batmankostuum voor jongens of voor heren! Tenzij je liever verkleed gaat als de Joker van The Dark Knight. Onze website staat vol met superhelden zoals Captain America, Iron Man , Spiderman en Green Lanterm, voor volwassenen en kinderen! Voor de dames hebben wij ook Wonder Woman, Sexy Superwoman, Supergirl en Catwoman!


Carnavalskleding van een superheld

Het is weer tijd om een mooi en origineel kostuum te vinden voor Carnaval, themafeesten en ander originele feestgelegenheden! Vegaoo.nl, online specialist op het gebied van carnavalskleding en feestartikelen biedt u een enorme selectie van originele, goedkope en aparte carnavalskleding voor groot en klein. Voor uw volgende themafeest kies voor een origineel thema: superhelden! De leukste carnavalspakken staan hier voor u op een rij! Van Superman, Power Rangers of Captain Amerika, ... wij hebben zeker de grootste collectie van superhelden carnavalskleding. Wij vergeten de meiden zeker niet en hebben ook meerdere modellen van superheldinnen outfits, beschikbaar tegen de laagste prijzen van het internet! Uw carnavalskleding kunt u zeker nergens goedkoper vinder dan bij Vegaoo.nl! Bekijk nu onze brede scala van superhelden en superheldin carnavalskleding, beschikbaar in vele verschillende modellen, kleuren, maten en budgetten. Voor iedereen hebben wij een bijpassend carnavalspak!

Zie meer ▼