Home >
Asterix en Obelix™

Asterix & Obelix pruiken

6 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Feest
Thema's
Kleur
Lengte
Kapsels
Meest verkocht
6 artikelen
 

Asterix en Obelix pruiken volwassenen

Breng een bezoekje aan de wereld van de bekende Asterix en Obelix en ga ook verkleed tijdens carnaval als een van de stripboekfiguren. De goedkope Asterix pruiken en Obelix pruiken zullen onmisbaar zijn voor het compleet maken van een Gallisch kostuum die perfect zullen overeenkomen met de personages uit de tekenfilms of speelfilms. Word Obelix, en wat is Obelix nou zonder zijn oranje vlechten en snor? Voor verschillende personages uit Asterix en Obelix zijn er pruiken te koop, en zijn te perfectioneren met originele snorren en baarden. Ook Panoramix kan van de partij zijn, want ook hiervoor zijn er pruiken en baarden te koop uit de selectie van Asterix artikelen. Een kostuum is eenvoudig te vinden, maar om het echt af te maken moet u natuurlijk bij Vegaoo.nl zijn, de grootste online feestwinkel binnen Europa voor Asterix en Obelix pruiken, baarden en meer!


Goedkope Asterix en Obelix pruiken

Voor zowel mannen als vrouwen is er een assortiment klaar gezet van pruiken voor het compleet maken van Asterix en Obelix kostuums. Zo is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een Walhalla pruik om een van de mooie Galliërs te worden uit de stripboekenreeks. De goedkope Asterix en Obelix feestpruiken kunnen gebruikt worden voor het perfectioneren grappige en originele kostuums en zijn beschikbaar voor volwassenen en kinderen. Zo kan de gehele familie verkleed gaan in hetzelfde thema op een stripboeken themafeest. Met de Asterix pruiken en Obelix pruiken zal u als twee druppels water lijken op de grappige onverslaanbare en ijzersterke striphelden. Breng de klassieker tot leven op een themafeest en wees zeker dat iedereen onder de indruk zal zijn van uw grappige Galliër outfit. Aarzel niet en bestel een leuke Asterix en Obelix pruik voor een lage prijs op Vegaoo.nl.

Laat u inspireren door een klassiek stripboekpersonage en bestel eenvoudig op Vegaoo.nl een Asterix en Obelix pruik voor volwassenen of kinderen zodat u kunt veranderen in een van uw favoriete stripboekhelden. Er zijn pruiken en baarden, maar ook snorren te vinden in onze online winkel dus ga op zoek naar uw favoriete Asterix en Obelix pruik en geniet van een verkleedfeest. Er is een gevarieerd assortiment te vinden van Asterix en Obelix feestpruiken, dus maak kennis met de personages als nooit eerder en ga in een complete outfit verkleed!

Zie meer ▼