Home >
Zilver / Grijs

Grijze & Zilverkleurige pruiken

25 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Populaire thema's
Feest
Thema's
Officiële licenties
Lengte
Kapsels
Meest verkocht
25 artikelen
 

Zilverkleurige pruiken voor volwassenen

Ga eens voor een andere kleur haar op een volgende themafeest en bestel een zilverkleurige pruik of een grijze pruik om te veranderen in et personage naar keuze. Er zijn korte grijze pruiken, maar ook zilverkleurige flashy pruiken te koop in onze winkel, zodat u naar een discofeest kunt gaan, maar ook naar een grappig themafeest waar u verkleed gaat als een oude man of vrouw. De goedkope zilverkleurige pruiken zijn perfect als u net wat meer wilt opvallen tussen de feestgangers, dus bestel uw gekleurde grijze pruik in onze online carnavalswinkel en verander binnen een paar seconden van haarkleur. Niemand zal u herkennen als u een pruik draagt die te vinden is op onze website. Als u liever wilt gaan voor een mooie lange zilverkleurige pruik om een fantasy look mee af te maken, kijk dan niet verder, want ook deze kunt u tegen een lage prijs bestellen!


Grijze pruiken goedkoop bestellen

Voor de meest uiteenlopende kostuums zijn er feestpruiken te bestellen en zo ook zijn er pruiken in grijze kleuren te koop, zodat u die heksen look kunt afmaken, of dat oma kostuum kunt perfectioneren. De goedkope grijze feestpruiken zijn er in verschillende coupes, zo zijn er mooie gekrulde grijze pruiken, maar ook lange grijze golvende pruiken, om als een pracht van een vrouw rond te kunnen lopen op uw feest. Zoek de favoriete grijze of zilverkleurige pruik uit en wees er zeker van dat u onweerstaanbaar zal worden, of wellicht is onweerstaanbaar niets voor u en gaat u liever voor weerzinwekkend met een grappige grijze pruik voor volwassenen? Maakt niet uit, de keuze is aan u. Laat u inspireren door de verschillende grijze pruiken en zilverkleurige pruiken in onze webshop en ga voor een complete verkleedoutfit tijdens de carnaval!

Koop al uw feestpruiken voor een verkleedfeest op Vegaoo.nl, in verschillende kleuren heeft u een ruime keuze. Ga daarom ook voor zilverkleurige pruiken en grijze feestpruiken naar onze webwinkel om een outfit mee te perfectioneren. De leukste pruiken in verschillende stijlen vindt u online en met een ruim assortiment van grijze pruiken bent u binnen no-time voorzien van een kleurrijke zilverkleurige pruik voor volwassenen of kinderen. Zoek door onze webwinkel en vind de perfecte grijze pruik in ons aanbod.

Zie meer ▼