Home >
Fout en grappig

Foute pruiken

66 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Feest
Kleur
Lengte
Kapsels
Meest verkocht
66 artikelen
 

Foute pruiken voor een fout party

Onderga een metamorfose voor een feest met het thema fout! Zorg dat je je carnavalskleding en feestartikelen goed hebt voorbereid, vegaoo helpt je hierin! Heb je al jouw verkleedkleding uitgezocht, zoek dan de perfecte pruik om je foute kostuum helemaal compleet te maken! Een echte top seller is de casanova pruik en snor voor mannen!. Met deze pruik en wel getrimde snor versier je misschien wel de ene dame na de anderen! Deze kun je perfect matchen met een open geknoopt overhemd, een dikke ketting, armband en ring en een witte broek! Je ziet er zo verzorgd uit in deze feestkleding en feest accessoires dat het fout is! Een ander idee is de zwarte discozanger pruik! Deze zwarte disco pruik is natuurlijk mooi te combineren met een glimmend disco overhemd, bovenste knoopjes los, gouden ketting en een wijd uitlopende disco broek! Een dergelijk disco kostuum kan deze tijd echt niet meer!


Pruik met matje voor een foute party!

Voor een themafeest met thema fout zijn vele verkleedkleren geschikt, maar natuurlijk zijn er ook een aantal feest kostuums die helemaal perfect zijn voor een dergelijk feest! Op een foute party kun je eigenlijk dragen wat je wilt, maar vrijwel iedereen zal beamen dat een matje tegenwoordig echt fout is! Laten we hier er nou net vele van hebben! Kies tussen de verschillende kleuren haarbanden met matje of complete pruik met lange mat! Blond, bruin, zwart of krullen! Deze pruiken maken je verkleed kostuum helemaal af! Een andere top seller is de blonde pruik voor mannen, dit is een echte boyband pruik zoals de gedateerde five of the Backstreet Boys boy band! Toen hip, nu fout. Zo hebben we er natuurlijk vele! Vele pruiken komen in combinatie met een snor, wat dezer tijd ook al snel als fout wordt bestempeld!

Bestel al jouw foute verkleedkleding en foute feestartikelen goedkoop op Vegaoo.nl voor elk feest met thema fout! Met onze selectie kom je gegarandeerd grappig, origineel en fout voor de dag! Bestel een foute pruik en combineer dit samen met foute carnavalskleding zoals een ouderwetse glimmende disco outfit!

Zie meer ▼