Home >
Zombie & mummie

Halloween zombie pruiken

8 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN
Voor
Prijs
Feest
Thema's
Kleur
Lengte
Kapsels
Meest verkocht
8 artikelen
 

Zombie Halloween pruiken

Halloween wordt met het jaar populairder in Nederland. Vooral zombie verkleedkleding, zombie maskers en andere zombie accessoires groeien enorm sinds de vele zombie films en tv-series! Wie kent nou niet de walking dead? Ook heksen zijn altijd populair! Om als verkleed te aan althans! Wil je wat origineler verkleed gaan. Kies dan bijvoorbeeld voor een manga outfit met een bijpassende manga pruik! Je kunt flink verdwalen in de vele pruiken die we aanbieden. Om die reden hebben we de pruiken onderverdeeld in lengte, kapsel model en feestgelegenheid! Zoek gemakkelijk door bijvoorbeeld het thema te selecteren! Ook kun je zoeken op kleur, prijs en geslacht! Dit bespaart je een hoop tijd, stress en haarverlies! Wanneer je bij pruiken het thema Halloween selecteert, krijg je alle Halloween pruiken op en rijtje. Een afro pruik voor een hippie feest wordt dan bijvoorbeeld mooi weggelaten.


Goedkope Halloween pruiken

Ga je deze Halloween als zombie verkleed, dan maak je jouw zombie look nog vollediger en realistischer met een hoed, nepwonden, nepbloed en andere accessoires, maar natuurlijk ook met een grijze zombiepruik! Deze pruik heeft haren aan de zijkant en lijkt het alsof je bovenop je hoofd helemaal kaap bent. Dit kun je extra realistisch maken door op de kale plek nepbloed of nepwonden aan te brengen en door jouw gezicht in dezelfde kleur te schminken en natuurlijk ook een lekker ranzig litteken op plakt met nep bloed! Als je zombie speelt en je hebt al half lang tot lang haar, dan kun je dit heel goed met hairspray in een warrig model brengen! Als zombie kun je eigenlijk alles met je haar doen, zolang het er maar niet uit ziet! Een Halloween pruik kan in ieder geval jouw Halloween outfit compleet maken! Je zou zelfs nog een goedkope pruik kunnen nemen en deze kapot knippen zodat je alleen nog maar vieze en warrige plukken haar overhoud!

Feestpruiken: Vegaoo, online verkoop van feestpruiken voor volwassenen en kinderen. Om uw zoektocht te vereenvoudigen, zijn onze pruiken gesorteerd op genre, model, kleur en lengte. Wil je je kapsel voor een avond veranderen? Bekijk dan snel ons enorme aanbod aan feestpruiken tegen lage prijzen! Vegaoo biedt een grappige selectie clown en circus pruiken. Bekijk eveneens onze licentie thema’s: Marilyn Monroe, Lady Gaga, Elvis Presley, Avatar, Shrek en Barbie…

Zie meer ▼