Home >
Heksen

Halloween heksen en tovenaar pruiken

68 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN
Voor
Prijs
Populaire thema's
Feest
Thema's
Kleur
Lengte
Kapsels
Meest verkocht
68 artikelen
 

Halloween Heksen pruiken

De mooiste, donkerste of griezeligste Halloween heksen pruik vind je hier! Tijdens Halloween kunnen we jou er zeer realistisch en griezelig uit laten zien! Dit kan met de vele Halloween kostuums en heksen kostuums! Deze kun je dan combineren met een Halloween masker, Halloween schmink of andere spooky Halloween artikelen! Een kostuum uitzoeken is maar een kleine stap voor het compleet maken van jouw Halloween outfit! Wil je er echt goed eng uit zien? Bestel dan ook een latex heksen neus die je over je neus heen plakt, nep pukkels die je op je gezicht plakt een griezelige Halloween pruik, een Halloween masker of in plaats van een masker een Halloween make-up set voor het creëren van de mooiste en meest realistische resultaten! Dan heb je alleen nog maar een bezem nodig of andere Halloween accessoires zoals een set oorbellen of een ketting.


Goedkope Halloween artikelen

Helemaal compleet verkleed gaan tijdens Halloween hoeft helemaal niet duur te zijn bij Vegaoo! Neem een kijkje naar onze artikelen in de uitverkoop bijvoorbeeld! Ook bieden we Halloween spullen en Halloween decoratie die sowieso al zeer laag geprijsd zijn! Goedkoper vind je het niet! Goedkope Halloween kleding vind je hier genoeg! Combineer dit met een van de vele Halloween pruiken! Voor heksen kun je bijvoorbeeld een donkere pruik bestellen of juist een zwart grijze pruik! Voor de tovenaars is er ook de keuze uit verschillende tovenaars pruiken. Met deze lange grijze tovenaarspruik maak je jouw tovenaarskostuum natuurlijk helemaal af! Het maakt niet uit wat voor Halloween personage je wilt zijn, hier vind je werkelijk alles voor een geslaagde Halloween outfit! Wil je niet als heks maar we als akelige of griezelige vrouw? Verkleed je dan zoals Cruella met een Cruella pruik! Je zult zien dat we pruiken in elk model en kleur hebben!

Feestpruiken: Vegaoo, online verkoop van feestpruiken voor volwassenen en kinderen. Om uw zoektocht te vereenvoudigen, zijn onze pruiken gesorteerd op genre, model, kleur en lengte. Wil je je kapsel voor een avond veranderen? Bekijk dan snel ons enorme aanbod aan feestpruiken tegen lage prijzen! Vegaoo biedt een grappige selectie clown en circus pruiken. Bekijk eveneens onze licentie thema’s: Marilyn Monroe, Lady Gaga, Elvis Presley, Avatar, Shrek en Barbie…

Zie meer ▼