Home >
Sinterklaas

Goedkope zwarte pieten pruik of Sinterklaas pruik!

2 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Thema's
Kleur
Kapsels
Meest verkocht
2 artikelen
 

Zwarte pieten pruiken

Wanneer je jouw zwarte pieten pakken en Sinterklaas kostuum besteld, vergeet dan niet ook een bijpassende pruik en schmink te kopen! We hebben verschillende Sinterklaas pruiken en baarden, zoek maar eens naar in de zoekbalk naar Sinterklaas pruik! Je vindt gemakkelijk iets wat goed bij jouw Sinterklaas pak past! Voor de zwarte pieten hebben we verschillende modellen zwarte pieten pruiken! De ene piet is de andere piet niet en daarom geven we jou ook verschillende zwarte piet pruiken! Zo vind je de zwarte pieten pruik die het beste bij jou past! Ben je meer donkerbruin geschminkt dan zwart, dan hebben we ook een leuke bruine zwarte piet pruik! Voor elke piet hebben we wel een geschikte pruik! Een hippie pieten pruik of meer een krullende zwarte piet pruik in wet look, we hebben het allemaal voor u! En mocht je toch even net iets anders willen, zoek dan gewoon op onze website naar afro pruiken! Deze hebben we in verschillende kleuren, maten, modellen en lengtes!


Compleet zwarte pieten pak en Sinterklaas kostuum

Met een gepaste pruik maak je jouw zwarte pieten kostuum of Sinterklaas pak helemaal compleet oor 5 december! Een zwarte piet is natuurlijk niet een echte piet zonder een krullende pruik! Zelfs als je niet zwart geschminkt gaat is een pruik nog steeds een vereiste! En Sinterklaas kennen we niet anders dan de kindervriend met een lang grijs kapsel en grijze baard! Een Sinterklaas pruik of zwarte piet pruik kan je dus niet overslaan! Gelukkig bestel je zowel de Zwarte pieten kostuums als de zwarte pieten pruiken zeer goedkoop op Vegaoo.nl! Een goedkoop zwarte pieten pak is ideaal als je deze maar een paar keer wilt gebruiken! Maak Sinterklaas ook dit jaar weer een succes met de goedkope zwarte piet pakken en Sinterklaas kostuums van Vegaoo! Uiteraard met de bijhorende Sinterklaas accessoires!

De goedkoopste zwarte pieten pakken en Sinterklaas kostuums bestel je hier op Vegaoo.nl! Maak jouw zwarte pieten pak compleet met een goedkope zwarte pieten pruik en bijpassen de panty's. Voor Sinterklaas hebben we ook mooie en goedkope Sinterklaas pruiken! Alle Sinterklaas en zwarte piet artikelen vind je op Vegaoo.nl!

Zie meer ▼