Home >
Vikings

Viking feestpruiken

10 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Feest
Kleur
Lengte
Kapsels
Meest verkocht
10 artikelen
 

Stoere viking feestpruiken

Laat de barbaren weer deel uit maken van carnaval of misschien wel een historisch themafeest, als u verkleed gaat als een onverslaanbare en supersterke viking krijger. Zit u normaal gesproken met een kort kapsel? Dit is natuurlijk niet iets waar de vikingen onder andere bekend om stonden, en daarom kunt u bij ons terecht om uw look compleet te maken met een selectie van viking feestpruiken voor volwassenen. Vanaf nu is het mogelijk om precies te lijken op een historisch figuur die gewapend met bijl en zwaard de wereld gaat veroveren. Wat hier niet bij mag ontbreken is uiteraard een viking pruik in het bruin, oranje of beige. De leukste viking pruiken voor een themafeest zijn te vinden in onze online carnavalswinkel en zullen uw kostuum tot in de kleinste details perfectioneren. Gaat u verkleed als een viking prinses? Dan zijn er ook hiervoor verschillende viking pruiken voor dames te vinden!


Originele viking pruiken kopen

Laat de vikingtijd weer eens een keer opleven en zorg ervoor dat uw viking stam het feest overheerst. Voor wat extra overwicht: Een stoere viking pruik natuurlijk met ruige en wilde haren. Niemand zal durven te sollen met uw vriendengroep als u er uit ziet als een set vikingen die klaar zijn om het feest te domineren. De viking pruiken zijn er natuurlijk ook voor vrouwen, dus als u samen met uw vriendin op stap gaat, dan kan ook zij verkleed gaan als een onverslaanbare viking krijger, die op pad kan gaan met een viking pruik voor vrouwen. De leukste viking feestartikelen zijn te vinden in onze online winkel, dus ga eens op zoek naar de pruik waarmee u precies lijkt op een bekende viking held en laat uw feest maar van start gaan, want u zal er bij lopen als een ruige en woeste krijger. Vind de viking pruik die perfect aansluit bij u en uw vrienden en zonder al te veel uit te hoeven geven, kunt u dit op Vegaoo.nl al realiseren!

Ga op zoek naar de look van het soort viking dat perfect bij u aansluit met een van de woeste viking pruiken op Vegaoo.nl. Voor een selectie van originele viking feestpruiken hoeft u niet verder te zoeken dan onze online carnavalswinkel. Voor mannen en vrouwen zijn er kleurrijke en originele viking pruiken te bestellen, dus laat u van de meest woeste kant zien als u naar uw themafeest gaat en vergeet zeker niet om af te zien van dat korte en nette kapsel, want voor een echte woeste en gevaarlijke look met een viking pruik voor heren natuurlijk niet ontbreken.

Zie meer ▼