Home >
Gay Pride

Pruiken Gay Pride

48 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Populaire thema's
Thema's
Kleur
Lengte
Kapsels
Meest verkocht
48 artikelen
 

Pruiken voor Gay Pride Parade

Verkleed je in de leukste verkleedkleren voor de Amsterdam Gay Pride Parade! In originele verkleedkleding val je niet alleen meer op, maar breng je ook een meer feestelijke sfeer met je mee! Wil je jezelf niet helemaal in carnavalskleding hijsen, dan is het een leuk idee om je te kleden met accessoire zoals een hoed, masker of pruik! Vegaoo.nl biedt een enorm scala aan feestpruiken, of het nou een roze pruik, witte pruik, zwarte pruik, blauwe pruik of rode pruik gaat of een afro pruik! Het aanbod is eindeloos! Je kunt ook pruiken zoeken op model, bijvoorbeeld een korte pruik of lange pruik of lange blonde pruik met krullen! De feestelijke glitterpruiken doen het altijd goed en zijn echte top sellers! Ook populair zijn de korte rose fluopruik voor dames en de regenboog kleurige afro pruik voor mannen!


Feestelijke Gay Pride pruiken!

Pruiken zijn ideaal voor vele feestelijke gelegenheden. Ze zijn een goede aanvulling op verkleedkleding of carnavalskleding, maar zelfs leuk te combineren met normale kleding! Deze hebben we in vele maten en modellen maar we hebben ook echte trademark pruiken zoals een Marilyn Monroe pruik, Lady Gaga pruik, Elvis Presley pruik, Grease pruik, Avatar pruik en ga zo maar door! Kom niet alleen op voor gelijkheid tijdens de Gay Pride, maar maak er ook een feest van door leuk gekleed te gaan in verkleedkleding en feestaccessoires! Erg toepasselijk zijn de pruiken in regenboogkleuren! Deze veelkleurige pruiken staan in het thema van de Gay Pride en zijn ook nog eens erg feestelijk! Bestel nu je pruiken en andere feestartikelen en feest accessoires op Vegaoo.nl, jouw feestspecialist in feestkleding en feestartikelen!

Onze goedkope feestpruiken zijn perfect om jouw verkleedkleding of carnavalskleding te voltooien voor een feest als de Gay Pride Parade! Vind pruiken, zoals een roze pruik, afro pruik, rode pruik of een pruik in elke andere kleur of model goedkoop op Vegaoo.nl! Wij bieden de leukste pruiken voor de laagste prijzen!

Zie meer ▼