Home >
St Patrick's day

Pruiken voor St Patrick's Day

12 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Populaire thema's
Thema's
Kleur
Lengte
Kapsels
Meest verkocht
12 artikelen
 

Groene pruiken en accessoires

Is groen jouw lieveling kleur, of hou jij van St Patrick vieren? Dan ben jij op de juiste webwinkel aangekomen! Bij Vegaoo kun je allerlei verschillende artikelen voor St Patrick’s Day vinden, maar dan ook een grote keus van pruiken op het thema van dit feestje. Ben jij meer glitters of fluo? Liever clown of gotiek? Dat kan jij allen bepalen. Maar bij Vegaoo bieden wij u een van de leukste keus om feestartikelen en accessoires rustig vanaf huis te bestellen. Omdat wij een grootte voorraad hebben, kunnen wij ruim 200 000 artikelen beschikbaar hebben op het zelfde moment. Feest vieren is altijd een succes als jij voor Vegaoo.nl kiest. Bij ons kan je de gehele kostuums, pruiken, houden, maar ook schmink en decoratie artikelen vinden! En dat allemaal op de thema groen van St Patrick’s Dag.


Welke pruik uitkiezen?

Ja, dat is altijd een probleem… Bij Vegaoo hebben wij een brede en ruime voorraad van pruiken voor St Patrick’s Dag tegen de beste prijs. Als jij nou goedkope artikelen, op voorraad en ook nog met heel veel keus kunt krijgen is het dan voor jou dat het het moeilijkste voord! Bij Vegaoo kan jij leuk pruiken vinden voor St Patrick’s Day; zoals gotiek pruik, zeemeerminnenpruiken, fluo groen afro pruiken, groene clowns. Ben jij nog niet zeker van jouw keus? Kies dan voor de groenen glitterpruik voor dames, een van onze top-sellers of voor de halflange fluo groene pruik, dan ben jij echt helemaal in het thema St Patrick!

Feestpruiken: Vegaoo, online verkoop van feestpruiken voor volwassenen en kinderen. Om uw zoektocht te vereenvoudigen, zijn onze pruiken gesorteerd op genre, model, kleur en lengte. Wil je je kapsel voor een avond veranderen? Bekijk dan snel ons enorme aanbod aan feestpruiken tegen lage prijzen! Vegaoo biedt een grappige selectie clown en circus pruiken. Bekijk eveneens onze licentie thema’s: Marilyn Monroe, Lady Gaga, Elvis Presley, Avatar, Shrek en Barbie…

Zie meer ▼