Home >
Halloween
Sorteren
 
U heeft 48 van 188 producten bekeken
 

Pruiken voor Halloween kleding

Bij een leuke halloween verkleedkleding hoort een mooie halloween pruik. Heksen, tovenaars en duivels zijn de figuren die elk jaar weer de straten doorlopen met fright night. Vaak verbonden met het thema magie en horror, vindt je zeker meer dan in de Halloween winkel. Wat dacht je van de stoere Demon Halloweenpruik? Indrukwekkend niet? Of de zwart en witte vampier pruik? Ook een mooi Halloween artikel!


Duivel, Heksen en Halloween pruiken

Met pruiken kan je op een leuke manier je Halloween verkleedkleding aanpassen en origineler maken. Kinder pruiken voor Halloween, Pruiken voor dames en heren met lang, kort gekruld en gekleurd haar we hebben ze allemaal. We hebben zelfs een witte spinnen pruik of een gekke dokter pruik met een open hoofd. Voor Halloween kan je je ook verkleden als bekende serie figuren, bijvoorbeeld Woensdag uit the Adams Family of Monster High, meisjes zijn er dol op. Wij hebben haast alle personnages: Jimafire, Rochelle Goyle, Howleen Frankie Stein, Draculaura.


Goedkope Halloween pruiken

Ben je nog steeds op zoek naar leuke Halloween pruiken? Dan ben je bij Vegaoo.nl op de juiste plek! Bestel snel de perfecte pruik die perfecte bij je verkleedkleding hoort! Wij hebben van alle kleuren iets: blond, bruin, rood, zwart, grijs, wit en zelfs in fluo kleuren! Ja, wie zij nou dat Halloween allen in zwarte kleuren mocht? Maak je heksen verkleedkleding helemaal complet met deze mooie lange pruik met pony voor vrouwen! Wij hebben ook leuke ideeën voor vampiers kostuums. Denk natuurlijk ook aan ons leuk tweekleurig pruik zodat je net op Cruella lijkt! Geniet er van, ga rustig zitten en kies tussen onze brede selectie van Halloween pruiken beschikbaar tegen de beste prijzen van het internet! De mooiste pruiken en van alle kleuren zijn direct leverbaar en op voorraad: maak je keus tussen meer dan 150 verschillende modellen van Halloween pruiken.

Halloween pruiken: Vegaoo, verkoopt Halloween pruiken voor volwassenen en kinderen. Wil je je vermomming verbeteren op 31 oktober? Denk aan je kapsel! Duivels pruiken, vampier pruiken , heksen pruiken… Voor elke Halloween verkleeding hebben wij de bijpassende pruik!

Zie meer ▼