Home >
Bekende personages

Bekende personages pruiken

228 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Bekende personages
Voor
Prijs
Feest
Officiële licenties
Kleur
Lengte
Kapsels
Meest verkocht
228 artikelen
 
123...5>>

Bekende personages pruiken

Breng uw favoriete personages uit een serie, uit de geschiedenis of uit films of stripboeken tot leven met een van de bekende personages pruiken op Vegaoo.nl. Zo kunt u er tijdens de carnaval voor kiezen om verkleed te gaan als Elvis Presley of Marilyn Monroe, maar deze zijn natuurlijk niet compleet zonder hun iconische haardos. Nee, hier hoeft u niet voor naar de kapper te gaan, maak het uzelf toch gewoon gemakkelijker door een bekende personages pruik uit onze online feestwinkel te bestellen. Voor volwassenen en kinderen zijn er personages pruiken te bestellen, van klassiekers als Pippi Langkous tot modernere superhelden als Ladybug. Als u al een personages kostuum heeft gevonden in onze webwinkel, vergeet dan niet te denken aan de kleinere details door te kiezen voor een bekend personage pruiken waarmee u als twee druppels water zal lijken op uw superheld, historisch figuur of prinses naar keuze.


Goedkope personages pruiken

Van prinsessen tot sprookjesfiguren en filmhelden en superschurken, alles voor een complete look vindt u op Vegaoo.nl, waarbij een personages pruik niet mag ontbreken. Bestel hier voor uzelf of voor uw kinderen een personages pruik, zodat Elsa, Anna, de boze Koningin of Vaiana op een verkleedfeest kan verschijnen. Maar ook van popsterren en andere bekende figuren uit de jaren 60, 70 of 80 kunt u bij ons terecht, dus zoek snel een bekende personage pruik uit, om te voorkomen dat u of een jaar moet wachten tot uw eigen haar de juiste lengte is, of naar de kapper moet om dat speciale kapsel te kunnen maken. De goedkope personages pruiken zijn er in honderden verschillende stijlen, zodat u in ieder geval niet met lege handen zit na uw zoektocht naar de personages pruik voor het compleet maken van uw verkleedoutfit als Leia, Fiona van Shrek of Harley Quinn!

Ga verkleed als uw favoriete personages uit een film of serie en bestel hier een bekend personage pruik op Vegaoo.nl, zodat uw look tot in de allerkleinste details geperfectioneerd is. De goedkope personages pruiken voor kinderen en volwassenen zijn geschikt voor verschillende themafeesten, zodat u precies zal lijken op uw favoriete superhelden of zangeressen. Dus of u nou de Joker wilt laten verschijnen op uw themafeest, een manga figuur of een beeldschone prinses, met de bekende personages pruiken op Vegaoo.nl zit u wel goed!

Zie meer ▼