Home >
Gekruld haar

Gekrulde haar pruiken

248 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Populaire thema's
Feest
Thema's
Officiële licenties
Kleur
Lengte
Meest verkocht
248 artikelen
 
123...6>>

Goedkope gekrulde pruiken

Heeft u steil haar en lukt het maar niet om op uw volgende verkleedfeest uw haren te krullen? Kies dan voor een gekruld haar pruik op Vegaoo.nl. De krullen pruiken in ons assortiment zijn goedkoop en er is een groot aanbod van verschillende stijlen waarmee u in een oogwenk een prachtig gekruld kapsel kunt aanmeten, zonder dat u hier al te veel moeite voor hoeft te doen. De krullende pruiken zullen perfect bij uw verschillende verkleedkostuums passen. Als u bijvoorbeeld krullend haar wenst te hebben bij een godinnen kostuum, dan kan dit. U heeft de keuze uit gekruld haar pruiken in verschillende kleuren, zoals blond, bruin en zwart. Met de gekruld haar pruiken in onze feestwinkel zal uw verkleedkleding beter slagen dan ooit, omdat de gekrulde haar pruiken realistisch zijn, waardoor het niet zal opvallen dat niet uw echte haar zichtbaar is. Zoek de gekrulde pruik uit op onze site en bestel snel voor uw volgende verkleedfeest!


Krullen verkleedpruiken

Met de krullen pruiken op Vegaoo.nl zal uw volgende verkleedkostuum zeer volledig zijn. U zal niet van een echte charleston vrouw te onderscheiden zijn als u charleston pruiken draagt. De gekrulde pruiken zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, zodat er altijd een krulpruik te koop is waarmee uw verkleedkleding compleet te maken is. De gekruld haar pruiken zijn beschikbaar voor mannen en vrouwen, maar ook voor kinderen. De gekruld haar pruiken zullen uw kostuum volledig maken, zodat u als een echte moderne popster feest kunt gaan vieren of als een clown of bekende personages. Doordat het assortiment zo groot is, zal de krullende haren pruik die u wenst te dragen zonder twijfel bij uw carnavalskleding passen, ongeacht het thema van uw verkleed- of themafeest. Zorg voor een volledig kostuum op uw carnavalsfeest en maak uw keuze uit de gekrulde haar pruiken op Vegaoo.nl.

Vegaoo.nl is de plaats waar u terecht kunt voor al uw verschillende verkleedkleding, feestartikelen en feestpruiken. De gekruld haar pruiken zullen een perfecte aanvulling zijn op carnavalskostuum. Als u niet weet welke gekrulde haren pruiken het beste bij uw verkleedkleding past, laat u dan leiden door de verschillende thema’s van de gekrulde haren pruiken in ons assortiment. De gekrulde haren pruiken zullen zorgen voor een compleet kostuum, dus wacht niet langer en bestel snel uw gekrulde haren pruik!

Zie meer ▼