Home >
Egypte

Egyptische feestpruiken

9 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Feest
Kleur
Lengte
Kapsels
Meest verkocht
9 artikelen
 

Goedkope Egyptische pruiken

Laat de tijd van de Egyptenaren opleven en ga verkleed tijdens carnaval in een mooie Egyptische look, die natuurlijk niet compleet zou zijn zonder een mooie Egyptische pruik. Met de pruiken in onze online feestwinkel kunt u eenvoudig veranderen in de befaamde Cleopatra, of een andere keizerin uit de tijd van het oude Egypte. Ga voor een goedkope zwarte Egyptische pruik om een look aan te meten die net uit de tijd van de farao’s gekomen lijkt te zijn. Zo zijn er verschillende mooie steile pruiken te bestellen, maar ook korte pruiken in het zwart. De Egyptische feestpruiken zullen onmisbaar zijn voor een Egyptisch koppelkostuum als u samen met uw partner op pad gaat. Zorg ervoor dat uw outfit van top tot teen compleet is, en een Egyptische pruik zal voor die kleinste details zorgen. Duik dus door het assortiment van Egyptische pruiken en geniet van een verkleedfeest als een echte Egyptische heerseres.


Zwarte Egypte pruiken voor volwassenen

Het is nu mogelijk om een andere haarstijl en kleur aan te meten die perfect past in het tijdperk van de Egyptenaren. Zo zijn er verschillende stijlen pruiken te koop, waarmee u in een keer een grote stap terug in de tijd kunt maken. Zoek een Egyptische pruik uit op onze website en geniet van een verkleedfeest als een echte Egyptenares, met een mooie luxe Cleopatra pruik of een klassieke goudkleurige en zwarte pruik. Er is genoeg keuze uit onze online feestwinkel dus kom naar Vegaoo.nl en verander snel in het historische personage uit het oude Egypte met een van de Egyptische pruiken voor volwassenen. De leukste en meest originele haarstijlen zijn eenvoudig te bestellen op onze site, dus ga samen op zoek naar een complete Egyptische outfit en maak deze compleet met een mooie Egyptische feestpruik. Er staat een leuke selectie klaar, dus ga snel op zoek naar die ideale Egyptische pruik voor volwassenen!

Maak een stap terug in de tijd en verander van gedaante door te kiezen uit een selectie van Egyptische pruiken die uw historische kostuum perfect zullen aanvullen. De goedkope Egyptische feestpruiken zijn voor volwassenen te vinden op Vegaoo.nl, de grootste online feestwinkel van Europa. Met de Egypte pruiken bent u sneller dan ooit van top tot teen veranderd in een Egyptenaar of Egyptische. De leukste Egyptische feestartikelen voor een themafeest vindt u natuurlijk in onze online carnavalswinkel!

Zie meer ▼