Home >
Pruiken
Sorteren
 
123...23>>

Feestpruiken voor kinderen en volwassenen

Van het bekende Brabantse matje van the New kids tot de grappige punk pruik of de afro pruik hebben wij een uitgebreide keuze: Witte pruiken, roze pruiken, rode pruiken, zwarte pruiken, blauwe pruiken voor kinderen en volwassenen. Ben je uitgenodigd voor een hippie thema avondbekijk dan onze selectie hippie pruiken, ga je naar een discofeest bekijk dan onze selectie pruiken met krullen, waar we vele afro pruiken hebben.


Thema avond pruiken met blond, bruin of zwart haar

Een feestpruik verandert je uitstraling direct, denk aan een pruik van licht golvend, zacht lang blond haar op schouderlengte, of aan een mega grote roze afro pruik voor clowns. Ga je naar een pink party, kies dan een leuke roze pruik, ga je naar een vrijgezellenfeest kies dan voor een originele feestpruik. We hebben pruiken voor een moderne look, sexy look of een ouderwetse uitstraling.


Op zoek naar een goedkope budget pruik

Wij bieden goedkope budget pruiken, maar ook de meer uitgebreide speciale pruiken! U kunt kiezen uit ons uitgebreide assortiment met vele honderden verschillende feestpruiken, kort en lang! Zo kunt u bij elke outfit wel een passende pruik vinden. Bijvoorbeeld een piratenpruik, glitterpruik, afro kapsel, dreadlocks, clownspruik, hippiepruik of monnikenpruik. Of kies het kapsel van een beroemdheid of film, zoals Kiss, Elvis, Marilyn Monroe, Jack Sparrow of Grease!


Pruiken voor uw carnavalskleding

Uw carnavalskleding zal niet compleet zijn zonder een carnaval pruik. Vegaoo heeft een enorm aanbod aan pruiken die perfect zijn om uw carnavalskleding te perfectioneren. Kies een clown pruik voor carnaval en word de grappigste clown. Of probeer een fluor gekleurde pruik carnaval staat al om de hoek en uw carnavalskleding heeft behoefte aan een unieke tint. Er zijn pruiken in alle soorten en maten en u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een glitter pruik carnaval is nog nooit zo lichtgevend geweest. Of wellicht heeft u carnavalskleding als een klassieke keizerin zoals Cleopatra, ook hiervoor is er een carnaval pruik te vinden. Een piraat is niet compleet zonder pruik carnaval is niet compleet zonder piraten carnavalskleding. Zowel vrouwen als mannen kunnen genieten van het grote aanbod en een pruik voor carnaval vinden die bij hun carnavalskleding past.


Pruik carnaval goedkoop

Jaren 20 charleston carnavalskleding behoeft een pruik carnaval vieren zonder uw carnavalskleding aan te vullen met een klassieke pruik zal niet mogelijk zijn. Ook zijn er pruiken voor kinderen, zoals een prinsessen pruik carnaval zal mooier dan ooit zijn voor uw dochter met deze accessoire voor haar prinses carnavalskleding. De pruiken op Vegaoo.nl zijn ook goedkoop en van goede kwaliteit. Voor weinig geld heeft u een pruik carnaval zal dus leuker dan ooit zijn. U heeft de keuze uit verschillende pruiken die doen denken aan de sterren van de jaren 50 en 60. Kies voor een rocker pruik carnaval zal uw herinnering in gaan als een echt rockfeest. Ook foute pruiken en jaren 80 pruiken zullen uw carnavalskleding perfectioneren. Maak uw keuze uit het grote aanbod en vind een pruik carnaval zal dan geweldig worden voor u in uw carnavalskleding.

Feest pruiken: Vegaoo, verkoopt feest pruiken voor volwassenen en kinderen. Om uw keuze te maken, worden de pruiken gesorteerd per genre, kapsel, kleur en lengte. Wil je je kapsel veranderen voor een avond? Maak je keuze in onze brede selectie feest pruiken tegen de laagste prijzen! Licenties hebben we ook, zoals Marilyn Monroe, Lady Gaga, Elvis Presley, maar ook Avatar, Shrek, Barbie ...Op Vegaoo.nl is het grootste aanbod te vinden van carnavalskleding. Voeg aan uw carnavalskleding een pruik carnaval zal op deze manier completer dan ooit zijn. De pruiken van Vegaoo.nl zijn goedkoop, van goede kwaliteit en zijn de perfecte aanvulling op uw carnavalskleding.

Zie meer ▼