Home >
Pasen
Sorteren
 

Vrolijk Pasen!

Kijk je alweer uit naar Pasen? Ga je naar de kerk of ben je meer van het gezamenlijk eten en paaseieren zoeken? Pasen is altijd weer een leuke tijd, ook omdat het in de Lente is, de zon weer meer schijnt en je natuurlijk weer een dag vrij hebt van werk! Verstop je dit jaar paaseieren of ben je diegene die ze zoekt? Vegaoo.nl zorgt er in ieder geval weer voor dat Pasen een geslaagd feest wordt met de vele konijnen, paashazen, schapen en kuiken pakken, maar ook kostuums om je te verkleden als Profeet, Engel, Maria, Jozef of herder. In onze webshop vind je vele kostuums, Paas-accessoires en decoratie artikelen.


Pasen voor jong en oud!

Vegaoo biedt vele kostuums aan voor volwassenen maar heeft ook een ruim aanbod voor kinder- en babykostuums! Kies als volwassene voor het hilarische kippenkostuum en verras alle kinderen en ouderen! Je hebt de keuze om je te verkleden als bunny, eend, kuiken, ei, bacon, schaap, engel, herder, Jozef of Maria. En zelfs daarin kun je nog kiezen tussen de verschillende modellen en soorten, voor volwassenen en kinderen! Voor de ondeugende onder ons, kan er ook gekozen worden voor een sexy konijnen kostuum, ook voor mannen!


Pasen accessoires en decoratie!

Natuurlijk wilt u de Paassfeer er goed in brengen door het huis leuk te versieren! Dit kan met leuke kunstbloemen, konijnen ballonnen, kartonnen doosjes voor paaseieren, paas emmertjes, kartonnen paashaasjes en leuke bordjes, bekertjes en servetten in Paas motief. De creatieveling kan ook een piepschuim kip bestellen om deze vervolgens zelf mooi te versieren! Wil je cup cakejes bakken met je kind of kinderen, kijk dan naar onze leuke papieren cupcake vormpjes in paas thema! Ook biedt Vegaoo een tal van accessoires aan, zoals konijnenoren, konijnen tanden en boa’s.

Zie meer ▼