Home >
Monster High™

Monster High kostuums en feestartikelen

30 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN
Onderwerp
Meest verkocht
30 artikelen
 

Monster High verkleedkleding

Een Monster High kostuum is al snel gevonden op Vegaoo.nl, om uw dochter om te toveren in een van de monsterlijke dames van de bekende animatieserie. De goedkope Monster High kostuums zijn verkrijgbaar in meerdere personages, dus kies voor een Frankie Stein kostuum, of een Clawdeen Wolf outfit om uw dochter onherkenbaar te maken. De Monster High outfits zijn verkrijgbaar voor jong en oud, en zijn te perfectioneren met verschillende Monster High pruiken, accessoires en meer. Een Monster High pak is natuurlijk niet compleet, zonder schmink en andere accessoires, om een outfit te perfectioneren. Met een Monster High outfit kan uw dochter de bekende Abby Bominable worden of kan ze kiezen voor een Jinafire Long pruik om onherkenbaar op pad te gaan. De goedkope Monster High outfits en bijbehorende feestartikelen zullen perfect zijn voor carnaval!


Monster High decoratie bestellen

Een kinderfeest organiseren met een perfect thema was nog nooit eerder zo eenvoudig dankzij het assortiment van Monster High decoratie en feestartikelen. Dek een feesttafel met Monster High borden, placemats en tafelkleden en zorg voor een kamerversiering met Monster High slingers en ballonnen. De goedkope feestartikelen zijn het hele jaar door verkrijgbaar, dus als uw dochter een groot fan is van de bekende animatieserie, dan kunt u haar verrassen met een Monster High decoratie op haar kinderfeest. Dan ontbreekt er nog maar één ding en dat is een Monster High outfit om een van de beroemde personages te worden. Kijk door het assortiment van verkleedkleding en bestel een Rochelle Goyle pruik met kostuum en word onherkenbaar als een van de dames van de Monster High serie. Alles is mogelijk met Vegaoo.nl, dus neem een kijkje met uw dochter en bestel uw Monster High feestkleding.

Verander uw dochter in een monsterlijke, maar charmante verschijning met de Monster High verkleedkleding op Vegaoo.nl. De Monster High kostuums zijn perfect aan te vullen met accessoires, pruiken en meer. Ook voor een themafeest met Monster High thema is het mogelijk om te kiezen voor een zeer complete feestdecoratie. De Monster High outfits zijn ideaal voor carnaval, themafeesten of een voorstelling op school, dus kom snel eens langs en bestel samen met uw dochter een perfect Monster High kostuum tegen een lage prijs!

Zie meer ▼