Home >
Middeleeuwen
Sorteren
 
U heeft 48 van 450 producten bekeken
 

Middeleeuwse kleding

Middeleeuwse feestkleding voor volwassenen, terug naar de ridder tijd: prinsessen jurken, koning outfits en koninginnen kleding. Speel als Koninklijke familie en leef als een jonkvrouw in een kasteel. Op het gebied van middeleeuwen hebben we van alles; ridder zwaarden, pijl en boog, wapenschilden, maar ook nep bijlen en vele andere ridder accessoires. Van de middeleeuwse monnik tot de rijke koning, vindt u bij Vegaoo.nl de meest originele feestartikelen uit de middeleeuwen. Een middeleeuws themafeest kan niet zonder middeleeuwse kleding, en daarom kunnen we u blij maken met een groot assortiment van middeleeuwse kleding, voor volwassenen en kinderen. Een middeleeuwse jurk is snel te bestellen en is zelfs te koop in grote maten, dus ook voor een maatje meer is er passende middeleeuwse kleding te koop. Maar wat dacht u van bijpassende middeleeuwse kleding voor uw kinderen? De middeleeuwse outfits zijn verkrijgbaar voor verschillende leeftijden, dus ook uw zoon kan een stoere ridder worden met de middeleeuwse kleding en een prinses kostuum is uiteraard verkrijgbaar voor uw dochter. De middeleeuwse kleding is ook nog eens compleet te maken met meerdere middeleeuwse accessoires, dus voor een zeer complete middeleeuwse outfit, kom met een gerust hart naar Vegaoo.nl en ontdek ons aanbod van middeleeuwse kleding, middeleeuwse pruiken en meer!


Koning en middeleeuwse boeren kleding

Leef als een koning in het hof, of juist als een boeren familie in de middeleuwen. Middeleeuwse feesten zijn altijd een leuke gelegenheid om uzelf te verkleden en mooie carnavalskostuums te dragen. Feesten waren een belangrijk onderdeel in de middeleeuwen, daarom heeft vegaoo.nl ook tal van leuke feestkleding en feestartikelen geselecteerd. Neem een kijkje bij de leuke en grappige hofnar pakken of bij de vermomming als middeleeuwse koppel, verkleden is altijd leuker met zijn tweetjes!


Alle middeleeuwse personages

Naast de welbekende koningen, koninginnen en ridders, bieden wij ook tovenaarspakken, kruisvaarder kostuums, narrenpakken, prins en prinsessen outfits, Robin Hood vermommingen en middeleeuwse barman kleding. En uiteraard hebben we vele accessoires beschikbaar. Zo kan een Koninklijke scepter natuurlijk niet ontbreken voor een koning. Voor feesten kunt u ook een middeleeuwse tafelset bestellen.


Middeleeuws kostuum

Bestel al jouw middeleeuwse kleding bij de specialist van carnavalskleding en feestartikelen, vegaoo.nl! Voor jong en oud bieden we een zeer grote hoeveelheid middeleeuwse kleding aan! Vele verschillende ridder kostuums voor mannen en jongens, Robin Hood kostuum, Narrenpakken en middeleeuwse prinsessen jurken staan voor je klaar! Ben je weg van de tv-serie Game of Thrones™? Dan vind je binnen dit thema vast jouw perfecte middeleeuws kostuum! Maak jouw middeleeuws kostuum zelfs nog completer met de vele verschillende accessoires, zoals zwaarden, schilden, pijl en boog, maskers of een bijl of kroon! Vegaoo.nl, jouw partner in middeleeuwse kleding en andere carnavalskostuums en feestartikelen!

Ben je op zoek naar een middeleeuws kleding voor jouw komend feest? Vegaoo.nl biedt jou een ruime keuze in de leukste middeleeuwse kleding. Of het nou voor carnaval is of voor een thema feest, bij Vegaoo vind je gegarandeerd een mooi en goedkoop middeleeuws kostuum! Maak de middeleeuwse kleding compleet met de vele middeleeuwse accessoires voor een nog realistischer of grappiger middeleeuwse outfit!

Zie meer ▼