Home >
Suicide Squad™
Sorteren
 

Suicide Squad maskers voor volwassenen

Verander van gezicht en van gedaante tijdens carnaval en bestel een Suicide Squad masker voor volwassenen om een gevaarlijke anti held te kunnen worden. Er zijn verschillende Suicide Squad maskers te bestellen van de verscheidene personages uit de film en uit de stripboeken. Ga bijvoorbeeld voor een Joker masker of een Deadshot masker, zodat iedereen u zal herkennen en u de bekende film tot leven kan roepen. In verschillende soorten en stijlen zijn er Suicide Squad gezichtsmaskers te bestellen, dus word de sexy en gevaarlijke Harley Quinn, zet een Killer Croc masker op het hoofd en u bent klaar om de wereld te beschermen. Met een Suicide Squad masker op het gezicht bent u de schrik van het verkleedfeest en zal u onherkenbaar feest kunnen vieren. De Suicide Squad maskers zijn er voor volwassenen, dus iedereen kan verkleed gaan als een duistere superschurk!


Originele Suicide Squad maskers bestellen

De goedkope Suicide Squad maskers zullen de perfecte aanvulling zijn bij een Suicide Squad kostuum, dus laat uw fantasie de vrije loop en zoek de feestartikelen bij elkaar die zullen zorgen voor een zeer complete look. Met een Suicide Squad masker bent u klaar om naar een feest te gaan als de enige echte Deadshot, perfect voor zij die van jongs af aan al fan zijn van het universum van DC Comics. De enige echte helden van de Suicide Squad zijn te vinden op Vegaoo.nl, dus maak een keuze uit de selectie van Suicide Squad maskers en geniet van een verkleedfeest als u onherkenbaar kunt zijn als een van deze superschurken. Duik in de wereld van de Suicide Squad en verken de wereld als nooit te voren als u van top tot teen verkleed kunt gaan met een Suicide Squad feestmasker op het hoofd. Van volledige maskers tot oogmaskers, de bekende film kan tot leven geroepen worden in een oogwenk!

Nog op zoek naar dat laatste feestartikel om uw Suicide Squad carnavalskleding te perfectioneren? Wat dacht u dan van een Suicide Squad masker om als twee druppels water te kunnen lijken op Deadshot, Killer Croc, Harley Quinn of The Joker. De goedkope Suicide Squad maskers hebben de officiële licentie en zullen daarom perfect zijn voor een complete look. Zonder al te veel te betalen kunt u al een volledig Suicide Squad masker dragen op het gezicht, dus zoek snel een van de complete maskers uit en ga op pad naar uw feest!

Zie meer ▼