Home >
Kinderen
Sorteren
 

Halloween maskers voor kinderen kopen

Kinderen zijn doll op maskers. Met Halloween vinden ze het ontzettend leuk gemaskerd langs de huizen te gaan, aant te bellen en snoepjes te verzamelen. Voor kleuters en peuters hebben wij leuke en schattigen Halloween maskers van bijvoorbelt grappige heksen of pompoenen maskers maar ook een lieve Frankenstein masker. Alle feest maskers zijn makkelijk vast te maken door middel van een elastikje aan de achterkant van het masker waardoor de kinderen het makkelijk op en af kunnen zetten.


Enge Halloween maskers voor kinderen

Voor de tieners zijn er ook ontzettend veel griezel maskers: Weerwolven, punkvampieren, skeletmaskers en enge zombie masker. Voor het Halloween feest hebben wij zelf speciale trademark Halloween maskers als Disney en Mickey Mouse.

Feestmaskers: Vegaoo, online verkoop van maskers voor volwassenen en kinderen. Word het karakter dat je altijd al hebt willen zijn, klassiek of origineel, u zult vinden wat u zoekt in ons uitgebreide assortiment van horror, piraten en middeleeuwse maskers. Ruime keuze uit licentie maskers: Zorro, Toy Story en nog veel meer…

Zie meer ▼